Ugrás a tartalomra

Szaniterek cseréje a B.-A.-Z. Megyei Kórházban a Wellis Zrt. hozzájárulásával

A kedvezményezett neve
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház
A támogatás összege
925 000 Ft
A projekt megvalósításának kezdete
A projekt tervezett befejezési dátuma
Projekt tartalom

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház 2022. áprilisában pályázatot nyújtott be a Wellis Magyarország Zrt. által meghirdetett, „Kórházi szaniter fejlesztések a Wellis jóvoltából” című felhívására.

A Wellis Magyarország Zrt. által biztosított lehetőség keretében, a betegkomfort javító mosdó-és fürdőszoba helyiségek felújítására irányulóan pályáztuk meg új szaniterek beszerzését, a régi, elhasználódott, nem megfelelően működő csaptelepek cseréjének megvalósítására, intézményünk három telephelyére vonatkozóan, a Semmelweis, a Szent Ferenc, és a Diósgyőri Tagkórházak esetében.

Az elnyert támogatási összeg, így a beépítésre került szaniterek beszerzésének értéke összesen 925.000 Ft, mindemellett a beépítések kivitelezési munkálatai saját erőforrások felhasználásával valósultak meg.

Ezúton is köszönjük a lehetőséget a pályázat megvalósítására, valamint a megvalósítás által elért pozitív eredményekben való közreműködést, miként az infrastrukturális feltételek javulása mellett növelhetjük betegeink, hozzátartozóik és dolgozóink komfortérzetét, higiénés biztonságát és elégedettségét. A Wellis Magyarország Zrt. által biztosított magas minőségű, megfelelően záró szerelvényeknek köszönhetően a jövőben mérséklődhet a vízfogyasztás, ami hozzájárul intézményünk fenntartási és működési költségeinek csökkenéséhez, a környezeti fenntarthatóság szempontjait is erősítve.

Szanitercsere előtt és után: a Wellis Magyarország Zrt. jóvoltából