Ugrás a tartalomra

Közlemény - működési rend

Tisztelt Állampolgárok!

 

A járványügyi helyzet változása és az ebből adódó infektológiai kockázat szükségessé teszi Intézményünk működési rendjének átstrukturálását.

Fentiekből adódóan mind a járóbeteg, mind a fekvőbeteg ellátás területén a járványügyi kockázatok csökkentése céljából korlátozásokat vezetünk be.

Kérjük, hogy mindazon betegek, akiknek ellátása nem életveszélyes, sürgős szükség vagy tartós, maradandó egészségkárosodás megelőzése céljából történne, járóbeteg rendeléseinket aktuálisan ne vegyék igénybe!

Előjegyzett betegeink esetében az érintett betegellátó osztályok nyújtanak tájékoztatást arról, hogy a betegek előjegyzési rendje változik-e.

Hasonló szempontok alapján korlátozzuk a fekvőbeteg osztályokra történő felvételt, illetve mindazon betegeket, akiknek ellátásához nem elengedhetetlen a kórházi fekvőbeteg környezet biztosítása, 24-48 órán belül otthonába elbocsátjuk.

 

Kérem fentiek szíves tudomásul vételét, annak mérlegelése mellett, hogy a családok és betegeink számára hozott többlet terhelés és kellemetlenség a fertőzéses kockázatok csökkentése és a rászoruló betegek minél hatékonyabb ellátása érdekében történik.

 

Tisztelettel:

Dr. Révész János

főigazgató

Kapcsolódó hírek

2024-04-26

Tisztelt Miskolciak, Vármegyében Élők! Kedves Betegeink, Hozzátartozók!   Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. április 15-től - a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban, illetve annak valamennyi telephelyén -, a fekvőbeteg osztályokon kezelt betegekkel és a…

2024-04-23

 

2024-04-13

Vidám napsütésben várta a miskolci Szentpéteri kapu a garantált városnéző séta résztvevőit – intézményünkben is. Azok, akik rászánták a szombat délelőttöt, nem is csalódtak. A városrész felfedező séta a nemrégiben megújult József Attila Könyvtárból indult.  Aztán útra keltek, Kupcsik Sarolta …