Ugrás a tartalomra

GYEK Napok a Szeletában

Európában egyedülálló módon népszerűsítő kampányt indítunk Magyarország egyik legnagyobb Gyermekegészségügyi Központjának (GYEK) a megismeréséhez.

A programsorozat - amely a GYEK NAPOK elnevezést kapta -, bemutatja az egészségügyi intézmény szakembereit: orvosait, szakdolgozóit, emellett a kórház értékeit egy színesebb perspektívából.

GYEK napok-minap

A rendezvény helyszínét a miskolci Szeleta Park Látogatóközpont biztosítja.

GYEK napok - minap1

A program lehetőséget teremt, hogy a résztvevők megismerjék a modern, gyors diagnosztikai és terápiás módszereket, az ellátásokat, amelyek gyermekbarát környezetben történnek, valamint a szülők számára is lehetőséget nyújt, hogy gyermekeiket közvetlenül végigkísérhessék a gyógyulás útján.

(Fotó: minap.hu)

Kapcsolódó hírek

2024-04-26

Tisztelt Miskolciak, Vármegyében Élők! Kedves Betegeink, Hozzátartozók!   Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. április 15-től - a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban, illetve annak valamennyi telephelyén -, a fekvőbeteg osztályokon kezelt betegekkel és a…

2024-04-23

 

2024-04-13

Vidám napsütésben várta a miskolci Szentpéteri kapu a garantált városnéző séta résztvevőit – intézményünkben is. Azok, akik rászánták a szombat délelőttöt, nem is csalódtak. A városrész felfedező séta a nemrégiben megújult József Attila Könyvtárból indult.  Aztán útra keltek, Kupcsik Sarolta …