Ugrás a tartalomra

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház – Oltóközpont működése – időpontok változása

Tisztelt Állampolgárok!

Kedves Betegeink!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. 04. 15-ét követően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Oltóközpontjának rendelési ideje a következők szerint módosul:

 

  • felnőtt oltás időpontfoglalás nélkül: kedden 08:00 - 15:00 óra között, pénteken szintén 08:00 és 15:00 óra között;
  • gyermekek oltása: pénteken 08:00 - 15:00 óra között előzetes regisztrációval és időpontfoglalással.

 

oltás2

Az Oltóközpont helyszíne: Semmelweis Tagkórház Általános Infektológia Ambulancia (3529 Miskolc, Csabai kapu 9-11.) - Infektológia épület 2. váró/017. számú rendelő.

 

Az intézmény valamennyi dolgozójának nevében köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

Kapcsolódó hírek

2023-09-29

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2023-09-29

Tisztelt Betegeink! Kedves Páciensek, Látogatók!   Az utóbbi napokban bekövetkezett felső légúti vírusos fertőzések halmozódása miatt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Stroke, Neurológiai és Toxikológiai Osztályán - az ápoltak és a dolgozók egészségének…

2023-09-26

Ismét állásbörzét szervezett az Észak-Magyarország című napilap, valamint a Borsod Online a Miskolci Egyetemen.  Harmincnégy kiállító várta az álláskeresőket 220 négyzetméteren, köztük intézményünk, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház.