Ugrás a tartalomra

Állásbörzén voltunk Miskolcon, a Tudomány és Technika Házában

Nagy sikere volt az Észak-Magyarország és Borsod Online állásbörzéjének.

Látogatók az állásbörze asztalánál

 

Huszonöt cég hozta el állásajánlatait Miskolcra az Észak-Magyarország és Borsod Online tavaszi állásbörzéjére, amelynek a Tudomány és Technika Háza adott helyet.

Intézményünk minden évben részt vesz a seregszemlén. Idén hatalmas volt az érdeklődés az üres pozíciók iránt, kissé szűknek is bizonyult az épület földszintje.

Kapcsolódó hírek

2023-09-29

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2023-09-29

Tisztelt Betegeink! Kedves Páciensek, Látogatók!   Az utóbbi napokban bekövetkezett felső légúti vírusos fertőzések halmozódása miatt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Stroke, Neurológiai és Toxikológiai Osztályán - az ápoltak és a dolgozók egészségének…

2023-09-26

Ismét állásbörzét szervezett az Észak-Magyarország című napilap, valamint a Borsod Online a Miskolci Egyetemen.  Harmincnégy kiállító várta az álláskeresőket 220 négyzetméteren, köztük intézményünk, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház.