Ugrás a tartalomra

Tájékoztató- csomagok átvétele

Tisztelt Állampolgárok!

Kedves Betegeink!

 

Értesítem Önöket, hogy a koronavírus megbetegedések számának emelkedéséből adódóan - a folyamatos és biztonságos betegellátás érdekében - 2021. november 01-től intézményünk LÁTOGATÁSI TILALMAT rendel el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban, illetve annak valamennyi tagintézményében.

A telephelyeink területén kötelező a maszkviselés, az előjegyzés és a testhőmérséklet mérése, illetve a kézfertőtlenítés a belépési pontokon.

Intézményünk mindent megtesz, hogy a pácienseinkről információt kérő hozzátartozók tájékoztatást kapjanak, kérjük kórházunk weboldalán tájékozódjanak ennek módjáról.

A betegek számára eljuttatni kívánt csomagok átvételéhez – dolgozóink terhelésének csökkentése érdekében – eljárásrendet dolgoztunk ki, amely hétfőtől, azaz 2021. november 01-től lép életbe.

A csomagok átvételének időpontja: naponta 16:30-17:30 óra között.

Helye: fekvőbeteg ellátást végző épületek bejárata

 

 1. A csomagok méret és súlyhatára:
 • 50X50X50 cm és maximum 5 kg

 

 1. Ajánlott tartalom:
 • Tisztálkodási felszerelés (mosdószivacs, vagy mosdókesztyű is)
 • Evőeszközök (tompa, szúrásra nem alkalmas kés)
 • Vizespohár és/vagy bögre (lehetőleg műanyag), zárókupakos palack/itatóüveg, esetleg szívószál
 • Mobiltelefon+töltő
 • Kis mennyiségű, nem romlandó élelmiszer

 

 1. Kérjük, hogy ne tegyenek a csomagba:
 • Alkoholt, és más tudatmódosító szereket;
 • Dohányárut;
 • Jelentős összegű készpénzt, ékszereket, egyéb értékeket.

 

 1. Átadás-átvétel folyamata:

A csomagokat az épületek bejáratáig lehet behozni, ahol az érintett osztály dolgozója veszi át és továbbítja a betegek számára. Az ápolók érkezéséig kérjük, hogy a hozzátartozók - a biztonságos távolság megtartásával - türelmesen várakozzanak.

A COVID betegeket ellátó osztályok esetében az épületek bejáratánál az olvasható névvel, emelettel ellátott csomagokat a portás megőrzésre átveszi. Az ott elhelyezett szállítóeszközre teszi. Az érintett osztály dolgozója - 17:30-18:00 óra között - felviszi az osztályra, ahol a beteg részére átadásra kerül.

A megadott méret, és súlyhatár feletti csomagok nem kerülnek átvételre.

A csomagokban elhelyezett értékekért felelősséget nem tudunk vállalni.

 

Dolgozóink nevében köszönjük együttműködésüket. Törekszünk arra, hogy az ellátással kapcsolatos információkat folyamatosan megosszuk Önökkel, ezért kérjük, hogy hiteles forrásból tájékozódjanak, és a kórház holnapját kövessék nyomon.

 

Tisztelettel:

                                                                                                          Dr. Révész János

                                                                                                               főigazgató

Kapcsolódó hírek

2022-12-02

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, a járványügyi, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése…

2022-11-29

A felfekvés megelőzésére használható, illetve a terápiában alkalmazható ágyakat, matracokat adományozott a Rotary Magyarország és többek között a Rotary Miskolc-Tapolca a megyei központi kórháznak. Dr. Büdi László, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház orvosigazgató-helyettese azt mondta: …

2022-11-25

Biztonság, egészség! Alapvető értékek mentén szerveződött ismét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház közös programja, ahol a BÜKK Bevetési Alegység látványos bemutatót tartott kis pácienseknek egy kis…