Ugrás a tartalomra

​​​​​​​Tájékoztatási rend a nem COVID ellátásban fekvő betegek esetében

Tisztelt Betegeink!

Tisztelt Hozzátartozók!

 

A koronavírus járvány miatt a betegellátási és kapcsolattartási rend - a fertőzésveszély csökkentése érdekében- eltér a megszokottaktól.

Intézményünk célja, hogy a reguláris ellátásban részesülő fekvőbetegek hozzátartozói (nem COVID fertőzött betegek) is folyamatosan információhoz juthassanak a páciensek egészségi állapotáról.

Tisztelettel kérjük az alábbi eljárásrend során együttműködésüket!

Mobiltelefont nyomkodó kéz

Ha az Ön hozzátartozóját nem COVID-19 megbetegedés miatt kezeljük, állapotáról a következő módon tudunk felvilágosítást nyújtani:

  1. A beteg felvételekor a beteg vagy az őt kísérő hozzátartozó nevezze meg azt a családtagot, rokont, kapcsolattartót, aki a jövőben tájékoztatást kérhet és kaphat a beteg állapotának előmeneteléről.
  2. Kérjük, hogy munkanapokon 11.00 és 12.00 óra között a kék színnel jelzett táblázatból válassza ki a keresett osztályt – ahol hozzátartozója fekszik – és jelezze a tájékoztatási igényét a hozzárendelt telefonszámon. A táblázatot ide kattintva érheti el!
  3. Hívását fogadjuk, majd hozzátartozójának azonosítása (név, születési időpont, lakcím) után az Ön által megadott visszahívandó telefonszámot rögzítjük.
  4. Minden hétköznap - előzetes megkeresést követően - 14.00 és 15.00 óra között a kezelő orvos visszahívja Önt és felvilágosítást nyújt hozzátartozójának állapotáról. Kérjük, ezen időtartam alatt biztosítsa a telefonos visszahívás lehetőségét.
  5. Egy betegről csak egy hozzátartozó – kapcsolattartó irányába tudunk felvilágosítást nyújtani. Telefonhívásunk során a fogadó személyazonosságáról személyes adatainak egyeztetése útján győződünk meg.
  6. Rendkívüli látogatási kérelemmel - az alábbi email címekre - fordulhatnak: igazgato [kukac] bazmkorhaz.hu; és a tothl [kukac] bazmkorhaz.hu; illetve személyesen, a központi telephely igazgatósági épületében.

 

Ezúton is köszönjük megértésüket és türelmüket!

 

(A COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói a következő linken találják a szükséges információkat: https://www.bazmkorhaz.hu/hirek/tajekoztatasi-rend-covid-19-jarvany-ideje-alatt-semmelweis-es-szent-ferenc-tagkorhaz;)

Kapcsolódó hírek

2023-06-04

„Gyere és fuss velünk a sérült gyermekekért” mottóval hirdette meg a Sok KIS Kéz Közhasznú Egyesület 4. Jótékonysági futóversenyét  június 4-én, vasárnap reggel a Sajóbábonyi Ipari Park Rendezvényházánál. Mindazok, akik vállalták, hogy a négyféle táv - 1200 méter, 5, 10 és 20 kilométer – egyikén…

2023-06-02

Az elmúlt időszakban új pszichiátriai épülettel bővült a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Semmelweis Tagkórháza és megújult a felnőtteket ellátó részleg is. A beruházásnak és fejlesztésnek köszönhetően –  új ellátási keretek között - várja a pácienseket a…

2023-06-02

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…