Ugrás a tartalomra

Tájékoztatás - Parkolás - Lakossági oltások

Tisztelt Állampolgárok!

Kedves Betegeink, Hozzátartozók!

 

A koronavírus járvány leküzdésének egyetlen hatékony eszköze a hazánkban is zajló oltási program megvalósítása.

Intézményünkben eddig mintegy 27.000 honfitársunk részesült koronavírus elleni védőoltásban, akiknek ezúton szeretném megköszönni oltási hajlandóságát és az oltószemélyzettel történő korrekt együttműködését.

Lakossági oltások

2021. március 15-én, 16-án és 17-én - naponta - megközelítőleg 3.000 honfitársunk oltására kerül sor a Szentpéteri kapui telephelyen.

Kérjük Önöket, hogy az oltásra:

- a megadott időpont előtt leghamarabb 15 perccel előbb érkezzenek,

- az oltási időpontot ne késsék le,

- ruházatukat az időjárásnak megfelelően válasszák meg, számítaniuk kell 10-15 perc várakozásra,

- hozzák magukkal személyi dokumentumaikat, a kitöltött beleegyező nyilatkozatot, a TAJ-kártyát és az oltási behívót, értesítőt.

 

Külön szeretném felhívni figyelmüket a parkolásra!

 

Kérjük az oltásra érkezőket, lehetőség szerint (amennyiben egészségi állapotuk engedi) tömegközlekedéssel érkezzenek (maximum egy kísérő személy jelenlétével); gépkocsival történő érkezés esetén, ha módjukban áll, a kórházon kívüli parkolás lehetőségét válasszák, ugyanis az intézmény területén a parkolási lehetőség limitált.

Bár a kórház külön parkolókat, területet zár le az oltásra érkezők részére, ezzel együtt számítani kell torlódásra és parkolási nehézségekre, különösen a reggeli órákban. Éppen ezért tisztelettel kérjük Önöket, lehetőség szerint a kórház kapuin kívül parkoljanak, aki csak teheti. Az intézmény közelében lakók pedig gyalogosan közelítsék meg az oltóhelyet.

 

Miskolc, 2021. március 12.

 

                                                                          Tisztelettel:

                                                                                              dr. Révész János

                                                                                                     főigazgató

Kapcsolódó hírek

2021-04-01
Tisztelt Kismamák! Kedves Betegeink!   Köszönöm támogató együttműködésüket, megértésüket és türelmüket. Korábbi tájékoztatásunknak megfelelően a kismamák a második, vagy a harmadik trimeszterben kaphatják meg az első vakcinát, az ismétlő oltást pedig a szülést követően. A szoptató édesanyák az…
2021-04-01
Lakossági oltások tájékoztatási rendje – 2021.04.01-től - 2021.04.05-ig   Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház   Tisztelt Állampolgárok! Kedves Betegeink, Hozzátartozók! Tisztelt Pedagógusok!   Kórházunk OLTÓPONTJÁN – valamint egészségügyi intézményünk…
2021-03-30
Tisztelt Kismamák! Kedves Betegeink!   Miként arról a különböző médiafelületeken értesültek, a Szülészeti-Nőgyógyászati Szakmai Kollégium, a Szülészeti-Nőgyógyászati Klinikák vezetői, valamint a négy orvosképző egyetem Klinikai Járványelemző Munkacsoportjának véleménye alapján a Nemzeti…