Ugrás a tartalomra

Tájékoztatás - OLTÓPONT

Tisztelt Betegeink!

Tisztelt Hozzátartozók!

 

A Nemzeti Népegészségügyi Központ körlevelében megjelent tájékoztatás szerint a Kórházi Oltópont működése 2022. december 22-e és 2023. január 02-a között SZÜNETEL. Ebben az időszakban oltás felvételére a háziorvosoknál lesz lehetőség.

A háziorvosoknál egyidőben rendelkezésre áll a COVID-19, valamint az influenza elleni vakcina is. A kétféle védőoltás egyidőben, illetve az oltóorvos döntése szerint bármilyen időközzel felvehető – olvasható a dokumentumban.

A Kórházi Oltóponton történő védőoltás felvételére - a 2022. december 22-től - 2023. január 02-ig terjedő időszakot követően – újra lehetőséget biztosítunk.

 

 

Miskolc, 2022. december 21.

 

Megköszönve eddigi együttműködésüket, tisztelettel:

Dr. Révész János

főigazgató

Kapcsolódó hírek

2024-03-25

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2024-03-21

Tisztelt Betegeink! Tisztelt Hozzátartozók!   A betegellátási és kapcsolattartási rendet segíti a hozzátartozók számára biztosított telefonos elérhetőség, amelyet – már korábban a fertőzésveszély csökkentése érdekében - alakított ki az intézmény. Kórházunk célja, hogy a reguláris ellátásban…