Ugrás a tartalomra

Tájékoztatás - A nem fekvőbeteg ellátásban dolgozó egészségügyi dolgozók COVID-19 védőoltásra történő jelentkezését illetően

Tisztelt Kollégák!

 

Ezúton tájékoztatom a közfinanszírozott alapellátásban, az önálló járóbeteg szakellátásban, a foglalkozás-egészségügyi alapellátásban, az Országos Mentőszolgálat kötelékében, illetve a gyógyszertárakban dolgozó kollégákat:

  • A COVID-19 megbetegedés megelőzésére szolgáló védőoltásokra történő jelentkezés az egyes szolgáltatók részéről oltasidopont [kukac] bazmkorhaz.hu e-mail címen történhet.
  • A jelentkezés során kérjük pontosan feltüntetni az egyes szervezeti egységekből oltásra jelentkezők nevét, TAJ számát, születési dátumát és munkakörét.

 

Tájékoztatom a kollégákat, hogy a jelen naptári héten az igények felmérése és összesítése történik, majd ezt követően a kockázati csoportokba besorolás után elektronikus formában adunk tájékoztatást arról, hogy kit, pontosan mely időpontban várunk, és melyik oltóponton jelentkezzen védőoltás céljából.

Kérjük, jelentkezésük még a jelen naptári héten - 2021. január 8. péntek délelőtt 10 óráig - történjen meg. Az adatok összegzését követően a második naptári hét folyamán értesítjük Önöket az előjegyzési időpontokról és várhatóan az oltások is megkezdődnek majd.

Azon szolgáltatók részéről, akik más elektronikus csatornákon keresztül már jelentkeztek védőoltásra, a jelentkezés megismétlése nem szükséges.

 

 

Miskolc, 2021. január 5.

 

 

                                                                                                                    Tisztelettel:

                                                                                                                                                     dr. Révész János

                                                                                                                                                           főigazgató

Kapcsolódó hírek

2021-06-11
Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében néhány fontos higiénés, járványügyi, betegellátással kapcsolatos szabályt szeretnék elismételni, kihangsúlyozni. A várakozási idők, és a zsúfoltságok…
2021-05-31
Döntsön a leszokás mellett! A dohányzásmentes világnapot az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hirdeti meg minden évben 1987 óta, amelyhez rendszeresen sokan csatlakoznak. Az esemény célja általánosan az, hogy felhívja a figyelmet a dohányzás számos káros hatására, a dohányipari termékek…