Ugrás a tartalomra

Tájékoztatás - A nem fekvőbeteg ellátásban dolgozó egészségügyi dolgozók COVID-19 védőoltásra történő jelentkezését illetően

Tisztelt Kollégák!

 

Ezúton tájékoztatom a közfinanszírozott alapellátásban, az önálló járóbeteg szakellátásban, a foglalkozás-egészségügyi alapellátásban, az Országos Mentőszolgálat kötelékében, illetve a gyógyszertárakban dolgozó kollégákat:

  • A COVID-19 megbetegedés megelőzésére szolgáló védőoltásokra történő jelentkezés az egyes szolgáltatók részéről oltasidopont [kukac] bazmkorhaz.hu e-mail címen történhet.
  • A jelentkezés során kérjük pontosan feltüntetni az egyes szervezeti egységekből oltásra jelentkezők nevét, TAJ számát, születési dátumát és munkakörét.

 

Tájékoztatom a kollégákat, hogy a jelen naptári héten az igények felmérése és összesítése történik, majd ezt követően a kockázati csoportokba besorolás után elektronikus formában adunk tájékoztatást arról, hogy kit, pontosan mely időpontban várunk, és melyik oltóponton jelentkezzen védőoltás céljából.

Kérjük, jelentkezésük még a jelen naptári héten - 2021. január 8. péntek délelőtt 10 óráig - történjen meg. Az adatok összegzését követően a második naptári hét folyamán értesítjük Önöket az előjegyzési időpontokról és várhatóan az oltások is megkezdődnek majd.

Azon szolgáltatók részéről, akik más elektronikus csatornákon keresztül már jelentkeztek védőoltásra, a jelentkezés megismétlése nem szükséges.

 

 

Miskolc, 2021. január 5.

 

 

                                                                                                                    Tisztelettel:

                                                                                                                                                     dr. Révész János

                                                                                                                                                           főigazgató

Kapcsolódó hírek

2021-01-21
A tervezett négy ipari teljesítményű napelem rendszert a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház három épületén és a parkoló területén építik ki. A most telepítendő vissz-watt védelmes napelemes rendszerek a Központi Kórház telephely jelenlegi villamos energia…
2021-01-13
Tisztelt Egészségügyi Szolgáltatók! Kedves Kollégák!   Az egészségügyi dolgozók teljes körű COVID-19 elleni védőoltása jelenleg folyamatban van és az erre vonatkozó utasítások értelmében január 15-én, péntek éjfélig le kell zárni. Szeretném megköszönni együttműködésüket mind a jelentkezésekkel…
2021-01-11
Tisztelt Egészségügyi Szolgáltatók! Kedves Kollégák!   Miként arról 2021. január 5-én megjelent közleményünkben értesítettük Önöket, tervezetten, január 12 – 15. között kerül sor a megyénkben nem fekvőbeteg ellátó intézményben dolgozó egészségügyi munkatársak COVID-19 elleni védőoltására. Ezúton…