Ugrás a tartalomra

Tájékoztatás - a megye valamennyi egészségügyi dolgozójának oltásáról

Tisztelt Kollégák!

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház a mai napon összesítette a megyében dolgozó egészségügyi dolgozók COVID-19 ellenes védőoltásra történő jelentkezését.

Valamennyi jelentkező kolléga esetén szeretném megköszönni segítőkészségüket, konstruktív magatartásukat.

 

Tájékoztatom Önöket arról, hogy akik valamilyen oknál fogva még nem jelentkeztek védőoltásra, azok jelentkezésüket 2021. január 10-én (vasárnap) reggel 08:00 óráig még megtehetik az alábbi e-mail címen:

oltasidopont [kukac] bazmkorhaz.hu

 

Egyeztetve a városi kórházak vezetőivel, az oltási folyamat minél gyorsabb és hatékonyabb lebonyolítása érdekében, annak centralizálása mellett döntöttünk.

Így a megye valamennyi egészségügyi dolgozójának oltása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház központi telephelyén (3521 Miskolc, Szentpéteri kapu 72-76., Ápolási Osztály épülete) történik.

 

 

Az oltás folyamata:

 

  • Az oltásra jelentkezők azon az elektronikus csatornán, amelyen jelentkezésüket is leadták, 2021. január 11. (hétfő) déli 12:00 óráig visszajelzést kapnak az oltás pontos időpontjára vonatkozóan.

 

  • Az oltásra gépkocsival érkezők a Kórház területére ingyenesen hajthatnak be, részükre az Ápolási Osztály épülete mögött található parkolót lezárjuk, fenntartjuk.

 

  • Az oltópontokra kérjük, hozza magával személyi dokumentumait, valamint az előzetesen kitöltött „Oltási nyilatkozatot”.

 

  • A fenti dokumentációval az oltóponton történő jelentkezést követően, egy rövid orvosi vizitre kerül sor, majd az oltás beadását követően – amennyiben szövődményt nem észlelünk – 15-30 perces megfigyelés letelte után Önök távozhatnak.

 

  • Az oltásról valamennyien megkapják a formanyomtatványt, illetve megjelenésükről az ambuláns lapot.

 

  • A második oltási adag kiszolgáltatásához a gyógyszert az Intézmény eltárolja.

 

  • A második oltás időpontjáról és helyszínéről a későbbiekben értesítjük ki Önöket.

 

 

Célunk, hogy a járványügyi biztonság növelése érdekében, valamint az egészségügyi dolgozók egészségének megóvása érdekében a dolgozók oltási folyamatát egy naptári héten belül lezárjuk.

Ezért kérjük Önöket, vállalják az esetlegesen oltással járó kényelmetlenségeket, működjenek együtt Intézményünkkel, valamint az oltás kiszolgáltatásában érintett személyzettel.

 

Tisztelettel:

 

 

                                                                                              Dr. Révész János

                                                                                                  főigazgató

Kapcsolódó hírek

2021-05-05
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2009. május 5-én kampányt indított "Ments életeket: moss kezet!" jelszóval. A Covid-19 járványhelyzet alatt kiderült, ez az egyik legfontosabb eszköz és mód a fertőzés terjedésének csökkentésében. 2009 óta minden évben május 5-én van a kézhigiénés világnap,…
2021-05-04
  Az Emberi Erőforrások Minisztere 7/2021. (IV.27.) számú, „az egynapos sebészeti ellátások újraindításáról” szóló egyedi utasítása alapján, Kórházunkban is megkezdtük 2021. május 03-tól május 10-ig fokozatosan az egynapos sebészeti beavatkozásokat, az alábbi szakmákban: Szülészet-Nőgyógyászat…
2021-05-03
Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! A koronavírus járványhelyzetben is az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében néhány fontos higiénés, járványügyi, betegellátással kapcsolatos szabályt szeretnék elismételni, kihangsúlyozni. A…