Ugrás a tartalomra

Tájékoztatás - Elektív ellátások - 2021.05.10.

Tisztelt Állampolgárok!

Kedves Betegeink!

 

Az emberi erőforrások minisztere lehetőséget adott arra, hogy az intézmények 2021. május 13-tól kezdődően.az ellátási lehetőségeiket bővítsék.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház haladéktalanul hozzálátott a bővített feladatok ellátásához szükséges feltételrendszer kidolgozásához.

elektív ellátás2-műtét

Ez a munka több napot vesz igénybe, célunk azonban az, hogy úgy a beteg-, mint a dolgozói biztonság fenntartása mellett minél több állampolgár számára tegyük lehetővé az elektív ellátások igénybevételét.

Munkánk időtartama alatt szíves megértésüket és türelmüket kérjük.

Az ütemezhető ellátások elérhetőségét, feltételrendszerét illetően a fekvőbeteg és járóbeteg működési struktúrára vonatkozóan előreláthatólag 72 órán belül adunk ki közleményt.

 

 

Miskolc, 2021. május 10.

 

 

                                                           Tisztelettel:

 

                                                                                              dr. Révész János

                                                                                                     főigazgató

Kapcsolódó hírek

2024-03-25

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2024-03-21

Tisztelt Betegeink! Tisztelt Hozzátartozók!   A betegellátási és kapcsolattartási rendet segíti a hozzátartozók számára biztosított telefonos elérhetőség, amelyet – már korábban a fertőzésveszély csökkentése érdekében - alakított ki az intézmény. Kórházunk célja, hogy a reguláris ellátásban…