Ugrás a tartalomra

Százezer fekvőtámasz - Diáért, a GYEK kis betegeiért

Az év végéhez közeledve, "Ti vagytok a legnagyobbak!" jeligével közös jótékonysági akciót szervezett a miskolci Gyermekegészségügyi Központ (GYEK) kis betegeiért az Ultras Diósgyőr és a DVTK.

Régi hagyomány már, hogy a DVTK szurkolói adománygyűjtést szerveznek az év végén, az idei akció is ebbe a sorba illeszkedett: idén a B-A-Z. Megyei Központi Kórház Gyermek Onko-haematológiai és Csontvelő Transzplantációs Osztály pácienseinek gyógyulását szeretnék segíteni a felajánlással, amelyhez a DVTK is csatlakozott.

Felnőttek és gyerekek fekvőtámaszt csinálnak

Ferenci Gábor kislánya, Dia tavaly, nagyon fiatalon, kisiskolásként daganatos betegségben hunyt el, és most is vannak az osztályon olyan gyermekek, akiknek ezzel a segítséggel elősegíthetik a gyógyulást.

Gábor kislánya emlékének adózva - lévén komoly versenyzői múlttal is rendelkező harcművész - megfogadta, hogy százezer fekvőtámaszt teljesít. Az utolsó százat a Diósgyőr szurkolóival és a DVTK sportolóival együtt nyomta le a szombati, Haladás elleni mérkőzést megelőzően, a DVTK Stadion előtti téren.

Az elmúlt években a szurkolókkal közösen a DVTK már sokszor bebizonyította, hogy hegyeket képes megmozgatni, ha arra van szükség: több alkalommal támogatták már a Gyermekegészségügyi Központot is.

Emberek állnak egy színpadon és beszélnek

Az Ultras Diósgyőr és a DVTK közös gyűjtése december 10-ig tart. Dr. Révész János hangsúlyozta: az Ultras Diósgyőr által gyűjtött pénzt - a hagyományoknak megfelelően - az intézmény a jótékonysági akció végén megkétszerezi.

Kapcsolódó hírek

2023-02-02

HR Ügyfélszolgálati Irodát nyitott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház az ügyintézések megkönnyítése érdekében a munkatársak számára. A Főigazgatóság épületének földszintjén kapott helyet az iroda, amely február 6-tól (hétfőtől) várja a dolgozókat. Az ügyfélszolgálat kialakítása -…

2023-01-31

A verseny célja az egészségügyi szakmák társadalmi presztízsének növelése, a szakképzés vonzóvá tétele. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara az együttműködő szakmai szervezetekkel, egészségügyi szolgáltatókkal együttműködve 2010 óta szervezi meg szakmai versenyeit. A versenyszervezés eddigi…

2023-01-30

Tisztelt Betegeink!   Változik a Központi Kórház Oltópontjának működése: keddi napon 09.30-tól 17.30-ig; pénteki napon 09.00 órától 19:00 óráig várják az oltakozókat.     Felnőttek oltása: keddi és pénteki napokon - akár előzetes regisztráció és időpontfoglalás nélkül is - van lehetőség…