Ugrás a tartalomra

Nyárköszöntő mulatságot rendezett a vármegyei központi kórház

A tradicionális hagyományokhoz hűen idén sem maradhatott el a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Juniálisa, amelyet június 22-én, szombaton rendezett meg az egészségügyi intézmény szabadidőparkjában a dolgozóinak és azok családtagjainak.

Juniális

- Itt van az egész kórház. A rendezvénynek már nagyon régi hagyománya van. A munkatársakkal közösen igyekeztünk kideríteni, mióta tartja meg az intézmény az összejövetelt. Arra jutottunk, hogy már 1997-ben is megszervezték a Kollégák – nyilatkozta Dr. Szabó Miklós, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház orvosigazgató-helyettese.

Juniális3

Mint mondta, a kórház vezetése ezúton (is) próbálja megköszönni a dolgozóknak az egész éves munkát. Emellett a családokat, kollégákat kicsit "összehozzuk", hogy ne csak az intézmény falai között találkozzanak. "Most próbáltam ki WR szemüveges, hullámvasutas programot, ami különösen élvezetes volt. A lángosevő versenybe is beneveztem. A kórház élelmezése készítette a lángost: nagyon finom volt. Remek programokat szerveztek, ráadásul már a medence is megnyitott a kórház szabadidőparkjában – fűzte hozzá.

Juniális4

Az intézmény szellemiségében a program a Sportolj az egészségedért! mottóval, házi futballbajnoksággal indult szombaton, kora reggel. Ezzel szinte egyidőben kezdődött a főzőverseny, ahol egységesen minden indulónak lecsót kellett készítenie. A zöldséges finomság a legkülönfélébb receptek és a csapatok kreativitása alapján rotyogott a bográcsokban. 

Juniális5

Emellett számítógépes hajdiagnosztika, rendvédelmi és kutyás bemutató, táncház, úszó- és rajzverseny, henna- és csillámtetoválás, szerencsekerék, valamint óriáscsúszda színesítette a programot.

(minap.hu)

Kapcsolódó hírek

2024-07-15

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2024-07-06

Európában egyedülálló módon népszerűsítő kampányt indított a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház, Magyarország egyik legnagyobb Gyermekegészségügyi Központjának (GYEK) a megismeréséhez. A Szeleta Park július 06-án - szombaton - is otthont adott a népszerű…

2024-07-02

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! A védőnői tanácsadásokat és elérhetőségeket tartalmazó táblázat a következő hivatkozásra kattintva érhető el: Védőnői tanácsadás időpontok