Ugrás a tartalomra

Lakossági tájékoztatás - Diósgyőri Rendelőintézet

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS

 

Tisztelt Állampolgárok!

Tisztelt Betegeink!

 

Az intézmény valamennyi dolgozója nevében engedjék meg, hogy megköszönjem támogatásukat mind a koronavírus járványügyi védekezés területén, mind pedig az oltáson történő részvételkor tanúsított együttműködést illetően.

Diósgyőri Rendelő

Tájékoztatom Önöket arról, hogy a járványhelyzetre tekintettel további átszervezéseket kell végrehajtani a járóbeteg ellátás területén. Ennek megfelelően a Diósgyőri Rendelőintézetben - a szakrendelések vonatkozásában - az alábbi változások lépnek életbe hétfőtől:

2021. március 22-től (hétfőtől) a Semmelweis tagintézmény szakrendelőjében találják a

 

  1. szülészet-nőgyógyászatot és a terhesgondozást (Dr. Balog Zoltán),
  2. az ortopédiai szakrendelést (Dr. Kozma Andrea),
  3. és az endokrinológia-belgyógyászati szakrendelést (Dr. Hártóné Dr. Polyák Katalin).

 

A Dr. Ernyes Mária által végzett neurológiai szakrendelés és a dr. Tamás Zsuzsa által végzett fül-orr-gégészeti szakrendelés ideiglenesen szünetel.

 

Tisztelettel kérjük továbbra is együttműködésüket és megértésüket a mindnyájunk számára megterhelő időszakban.

 

Miskolc, 2021. március 19.

 

  Dr. Révész János

        főigazgató

 

Kapcsolódó hírek

2024-03-25

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2024-03-21

Tisztelt Betegeink! Tisztelt Hozzátartozók!   A betegellátási és kapcsolattartási rendet segíti a hozzátartozók számára biztosított telefonos elérhetőség, amelyet – már korábban a fertőzésveszély csökkentése érdekében - alakított ki az intézmény. Kórházunk célja, hogy a reguláris ellátásban…