Ugrás a tartalomra

Közlemény - Köszönet a támogatóknak!

Tisztelt Állampolgárok!

Kedves Betegeink!

Szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy a kialakult járványügyi helyzetben példátlan társadalmi összefogást tapasztalunk, ami a Kórház munkáját támogatja.

Csupán az elmúlt 72 órában számos felajánlás érkezett orvostechnikai eszközök, illetve gép-műszer beszerzésének támogatása kapcsán, amely támogatások nagyságrendje megközelíti a 100 millió Ft-ot.

Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni támogatóinknak:

  • AVALON Center Kft.
  • Lakatos Attila
  • E-D Vascentrum Kft. nevében Késely Dezső és Mudra Kálmán
  • Casino Win Miskolc Kft.
  • MacroKlinka Miskolc

A jelenlegi járványügyi helyzetben sajtónyilvános átadásra sajnos nincs lehetőségünk.

Bízom azonban abban, hogy néhány hét múlva a támogatói plakettek átadására már személyes kézfogás kíséretében kerülhet sor.

 

                                                                                               Dr. Révész János
                                                                                                  főigazgató

Kapcsolódó hírek

2024-03-25

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2024-03-21

Tisztelt Betegeink! Tisztelt Hozzátartozók!   A betegellátási és kapcsolattartási rendet segíti a hozzátartozók számára biztosított telefonos elérhetőség, amelyet – már korábban a fertőzésveszély csökkentése érdekében - alakított ki az intézmény. Kórházunk célja, hogy a reguláris ellátásban…