Ugrás a tartalomra

KÖZLEMÉNY - 2021.01.11.

Tisztelt Egészségügyi Szolgáltatók!

Kedves Kollégák!

 

Miként arról 2021. január 5-én megjelent közleményünkben értesítettük Önöket, tervezetten, január 12 – 15. között kerül sor a megyénkben nem fekvőbeteg ellátó intézményben dolgozó egészségügyi munkatársak COVID-19 elleni védőoltására. Ezúton szeretném megköszönni együttműködésüket, jelentkezésüket. Mai napig mintegy 2200-an regisztráltak védőoltás céljából.

Tekintettel az érdeklődők és a jelentkezők nagy számára, a jelentkezés időtartamát meghosszabbítjuk, 2021. január 13. 16,00 óráig.

 

-           A mai napon reggel 8 óráig beérkezett jelentkezéseket igyekszünk ma éjfélig megválaszolni és tudatni Önökkel, mely időpontban és hol várjuk Önöket oltás céljából.

-           Kérjük mindazon kollégákat, akik jelentkezésüket január 11. hétfő reggel 8 óráig  eljuttatták hozzánk és valamilyen adminisztratív bizonytalanság miatt mai napon  éjfélig választ nem kaptak jelentkezésükre, ismételten küldjék el, jelezve, hogy ez már egy ismételt jelentkezés.

-           A továbbiakban jelentkezéseket telefonon nem fogadunk, jelentkezni kizárólag oltasidopont [kukac] bazmkorhaz.hu   e-mail címen lehet. Jelentkezésük alkalmával kérjük küldjék meg a jelentkező nevét, születési dátumát, TAJ számát, foglalkozását, munkakörét és ismételt jelentkezés esetén jelezzék, hogy korábban már jelentkeztek, de nem kaptak időpontot oltásra.

-           Az oltási terv felállítása és  az oltások szervezhetősége érdekében 2021. január 13. szerda 16 óráig nem lesz lehetőség első körben történő oltási előjegyzésre. Azok a kollégák, akik eddig az időpontig nem jelentkeznek be oltásra, egy következő oltási körben, várhatóan a lakossági védőoltások alkalmával részesülhetnek ellátásban.

 

Miskolc, 2021. január 11.

 

 

                                                           Tisztelettel:

                                                                                              dr. Révész János

                                                                                                    főigazgató

Kapcsolódó hírek

2021-01-21
A tervezett négy ipari teljesítményű napelem rendszert a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház három épületén és a parkoló területén építik ki. A most telepítendő vissz-watt védelmes napelemes rendszerek a Központi Kórház telephely jelenlegi villamos energia…
2021-01-13
Tisztelt Egészségügyi Szolgáltatók! Kedves Kollégák!   Az egészségügyi dolgozók teljes körű COVID-19 elleni védőoltása jelenleg folyamatban van és az erre vonatkozó utasítások értelmében január 15-én, péntek éjfélig le kell zárni. Szeretném megköszönni együttműködésüket mind a jelentkezésekkel…
2021-01-11
Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! A koronavírus járvány fokozódásával az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében néhány fontos higiénés, járványügyi, betegellátással kapcsolatos szabályt szeretnék elismételni, kihangsúlyozni. A…