Ugrás a tartalomra

Közlemény 2020.05.25

Tisztelt Betegeink! Kedves Páciensek!

A Szikszói Tagkórház rendelései május 25-től, azaz hétfőtől – mától - tovább bővültek. (SZIKSZÓI TAGKÓRHÁZ SZAKRENDELÉST ITT ELÉRHETI)

A Gyermekegészségügyi Központban (GYEK) is bővült a járóbeteg rendelések száma: a rendelési idő és telekonzultációs lehetőség már elérhető a frissített táblázatokban. (GYEK SZENTPÉTERI KAPU SZAKRENDELÉST ITT ELÉRHETI)

Segítség, hogy a weblapon – www.bazmkorhaz.hu - a tagkórházak képeire (a főoldalon látható kis „csempékre”) kattintva is megtalálják a táblázatokat, amelyeket folyamatosan frissítünk.

Az ellátás újraindítása számos szabályhoz kötött, éppen ezért intézményünkben - a betegek és egészségügyi dolgozók védelmének maximális figyelembevételével és nagy körültekintéssel - lépésről lépésre nyitjuk meg az egyes szakrendeléseket, betegellátó egységeket. Mindez az adott szakterület sajátosságaihoz igazodva, más-más ütemben történik.

Kérjük tisztelt betegeink türelmét és együttműködését.

Az elmúlt időszakban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház egységeiben számos mobiltelefonos konzultációs lehetőséget alakítottunk ki, ezzel is könnyítve a központi telefonszámunk túlterheltségét.

Kérjük Önöket, hogy továbbra is csak abban az esetben keressék fel személyesen egészségügyi intézményünket, amennyiben akut, sürgős orvosi beavatkozást igénylő problémájuk van. Egyéb esetben először telefonon konzultáljanak háziorvosukkal, vagy az illetékes szakrendelővel.

betegellátás újraindításának részleteiről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket, ezért kérjük, kövessék figyelemmel a kórház már említett weboldalát – www.bazmkorhaz.hu – illetve a hivatalos facebook oldalunkat.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház valamennyi tagintézményében továbbra is általános látogatási tilalom van érvényben!

 

 

Kapcsolódó hírek

2024-04-23

 

2024-04-15

Tisztelt Miskolciak, Vármegyében Élők! Kedves Betegeink, Hozzátartozók!   Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. április 15-től - a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban, illetve annak valamennyi telephelyén -, a fekvőbeteg osztályokon kezelt betegekkel és a…

2024-04-13

Vidám napsütésben várta a miskolci Szentpéteri kapu a garantált városnéző séta résztvevőit – intézményünkben is. Azok, akik rászánták a szombat délelőttöt, nem is csalódtak. A városrész felfedező séta a nemrégiben megújult József Attila Könyvtárból indult.  Aztán útra keltek, Kupcsik Sarolta …