Ugrás a tartalomra

Közlemény - 2020. 04. 03.

Tisztelt Állampolgárok!

A járványügyi vészhelyzet bevezetése óta eltelt napokban a lakosság példás együttműködésről tett tanúbizonyságot, a kórházi intézkedések tudomásul vételével és betartásával, melyért az intézmény dolgozóinak nevében szeretném köszönetemet nyilvánítani.

Továbbra is kérjük Önöktől, hogy mindazokat a járványügyi intézkedéseket és megelőzési célú javaslatokat, melyekkel Magyarország Kormánya, illetve intézményünk is élt változatlanul tartsák napirenden és építsék be mindennapi életvitelükbe.

Tájékoztatom Önöket arról, hogy 2020. április 4-5-én (szombat-vasárnap) a Szentpéteri kapui telephely beléptetési rendje megváltozik: mind a személy- mind a gépkocsi bejáratokon valamennyi belépő esetében, - legyen dolgozó, beteg, hozzátartozó -, testhőmérséklet ellenőrzést végzünk hőkamera, avagy a testfelszínnel nem érintkező hőmérő segítésével. Ez várhatóan a kórház területére történő belépést lassítani fogja, azonban kérem e tekintetben közreműködésüket.

A járványügyi kórházrészben (Csabai kapu 9-11.) a tájékozódást további irányjelző táblákkal fogjuk segíteni, hogy az ide érkező pácienseink az új betegfelvételi ambulanciát, mely a Tüdőgyógyászati tömb földszintjén található, könnyebben találják meg. Kérem, a kihelyezett irányjelző útmutató táblákat kövessék megérkezésükkor.

Az intézmény változatlanul fenntartja korábbi álláspontját, hogy a kormányzati előírásoknak megfelelően mind infrastrukturális, mind személyzeti, mind eszközpark és anyagi erőforrások tekintetében felkészülten várja mindazokat, akik a koronavírus fertőzés érintettjei lehetnek.

Miskolc, 2020. április 3.

                                                           Tisztelettel:               

                                                                                                dr. Révész János
                                                                                                  főigazgató

Kapcsolódó hírek

2024-03-25

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2024-03-21

Tisztelt Betegeink! Tisztelt Hozzátartozók!   A betegellátási és kapcsolattartási rendet segíti a hozzátartozók számára biztosított telefonos elérhetőség, amelyet – már korábban a fertőzésveszély csökkentése érdekében - alakított ki az intézmény. Kórházunk célja, hogy a reguláris ellátásban…