Ugrás a tartalomra

Közlekedés és forgalmi rend változása – Gyermekegészségügyi Központ - beruházás

Tisztelt Állampolgárok!

Kedves Betegeink!

 

Beruházásokkal, korszerűsítésekkel újul meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban a gyermeksürgősségi ellátás.

Az ország második legnagyobb gyermekgyógyászati centrumában egyebek mellett bővítjük a gyermeksürgősségi és traumatológiai ambulanciákat, megújul a teljes műtőblokk, valamint a központi betegellátónak közvetlen összeköttetése lesz a helikopterleszállóval.

Ez az összeköttetés – amely egy zárt függőfolyosó – a Velkey László Gyermekegészségügyi Központ és a Központi Betegellátó Épület között helyezkedik majd el.

A beruházás részeként az ehhez szükséges hídelemek újabb alkotóelemét szállítják intézményünkbe.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a beszállítási útvonal biztosítása érdekében 2022. február 07-én 17:00 órától - 2022. február 10-én 06:00 óráig a mellékelt vázlatrajzon bemutatott útvonalat az újabb hídelemek szállítása és szerelése miatt lezárjuk.

Útzár

Ezen útszakaszon a fenti időpontban parkolási, és megállási tilalom lép életbe.

Emellett a Központi Betegellátó épületében található felnőtt sürgősségi osztály (SBO) mentőparkolója továbbra is építési terület, így az említett helyszínen megállni szigorúan tilos és balesetveszélyes!

Megértésüket megköszönjük!

 

Miskolc, 2022. február 07.

 

Tisztelettel:

Dr. Révész János
       főigazgató

Kapcsolódó hírek

2022-12-02

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, a járványügyi, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése…

2022-11-29

A felfekvés megelőzésére használható, illetve a terápiában alkalmazható ágyakat, matracokat adományozott a Rotary Magyarország és többek között a Rotary Miskolc-Tapolca a megyei központi kórháznak. Dr. Büdi László, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház orvosigazgató-helyettese azt mondta: …

2022-11-25

Biztonság, egészség! Alapvető értékek mentén szerveződött ismét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház közös programja, ahol a BÜKK Bevetési Alegység látványos bemutatót tartott kis pácienseknek egy kis…