Ugrás a tartalomra

Közlekedés és forgalmi rend változása – Gyermekegészségügyi Központ

Tisztelt Állampolgárok!

Kedves Betegeink!

 

Értesítjük Önöket, hogy a Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermekegészségügyi Központjában (GYEK) zajló felújítási munkálatok miatt az intézménybe és az épületbe történő belépés rendje az alábbiak szerint változik: 

2021.10.04-től a jelenlegi GYEK sürgősségi fotocellás bejárati ajtót lezárjuk. A felújítás alatt valamennyi gyermek járóbetegrendelés és fekvőbeteg osztály megközelítése a GYEK rehabilitációs épület bejáratán keresztül lesz elérhető . A mellékelt ábrán megtalálják a jelölt közlekedési útvonalat.

 

A GYEK sürgősségi betegellátó építése idején használható bejáratról egy térkép

A mentőautók is ezen a kijelölt szakaszon közlekednek majd, ezért kérjük tisztelt betegeinket, látogatóinkat, hogy a GYEK rehabilitációs épület bejárata előtti parkolókat ne foglalják el!

A Velkey László Gyermekegészségügyi Központ környezetében lévő utak mentén pedig balesetvédelmi és vagyonvédelmi okokból is kerülendő a parkolás az építési munkák miatt.

Intézményünk hátsó területén több felújított parkoló áll rendelkezésre, ahol kulturált körülmények között biztosított a parkolás.

 Az építési munkák miatti további lezárásokról, terelésekről folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Kapcsolódó hírek

2022-11-25

Biztonság, egészség! Alapvető értékek mentén szerveződött ismét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház közös programja, ahol a BÜKK Bevetési Alegység látványos bemutatót tartott kis pácienseknek egy kis…

2022-11-25

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, a járványügyi, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése…

2022-11-23

Újabb felajánlásban részesült a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház. Az Alapítvány a Rákos Gyermekekért csaknem 10 millió forint értékben szerzett be különböző eszközöket, ezzel támogatva a Velkey László Gyermekegészségügyi Központ (GYEK) betegellátását. Nagy öröm…