Ugrás a tartalomra

Közlekedés és forgalmi rend változása – Gyermekegészségügyi Központ

Tisztelt Állampolgárok!

Kedves Betegeink!

 

Értesítjük Önöket, hogy a Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermekegészségügyi Központjában (GYEK) zajló felújítási munkálatok miatt az intézménybe és az épületbe történő belépés rendje az alábbiak szerint változik: 

2021.10.04-től a jelenlegi GYEK sürgősségi fotocellás bejárati ajtót lezárjuk. A felújítás alatt valamennyi gyermek járóbetegrendelés és fekvőbeteg osztály megközelítése a GYEK rehabilitációs épület bejáratán keresztül lesz elérhető . A mellékelt ábrán megtalálják a jelölt közlekedési útvonalat.

 

A GYEK sürgősségi betegellátó építése idején használható bejáratról egy térkép

A mentőautók is ezen a kijelölt szakaszon közlekednek majd, ezért kérjük tisztelt betegeinket, látogatóinkat, hogy a GYEK rehabilitációs épület bejárata előtti parkolókat ne foglalják el!

A Velkey László Gyermekegészségügyi Központ környezetében lévő utak mentén pedig balesetvédelmi és vagyonvédelmi okokból is kerülendő a parkolás az építési munkák miatt.

Intézményünk hátsó területén több felújított parkoló áll rendelkezésre, ahol kulturált körülmények között biztosított a parkolás.

 Az építési munkák miatti további lezárásokról, terelésekről folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Kapcsolódó hírek

2022-08-12

Tisztelt Betegeink! Kedves Páciensek, Látogatók!   A fertőző megbetegedések esetszámainak csökkenő tendenciája miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház feloldja a korábban - 2022. július 22-én – elrendelt látogatási tilalmat a Semmelweis Tagkórház tüdőgyógyászati…

2022-08-08

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, a járványügyi, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése…

2022-07-26

Tisztelt Betegeink! Kedves Páciensek, Látogatók!   Az utóbbi napokban bekövetkezett COVID megbetegedések halmozódása miatt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház megelőzésként részleges látogatási tilalmat rendel el 2022. július 26-án 16.00 órától – egyelőre - az…