Ugrás a tartalomra

Juniális a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban

Ismét megszerveztük hagyományos családi napunkat a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház szabadidő parkjában. A Juniálisra szeretettel vártuk intézményünk munkatársait, hozzátartozóit: a gyermekeket, az egész családot.

A felhők sem tették borongóssá a vidám nyárköszöntőt, amelyre rekordszámú jelentkező regisztrált, mintegy 1700-an voltunk a rendezvényen.

Juniális2Juniális6

A kórházi Juniális reggel 8 órakor kezdődött a Sportolj az egészségedért jelmondat jegyében házi futballbajnoksággal – amelyre 6 csapat jelentkezett -, főzőversennyel – itt 15 csapat készült gasztronómiai remekekkel -, emellett lángosevő verseny, VR STARSHIP - autó szimulátor -, palacsintagyár, arcbőr- és haj diagnosztika, valamint ugrálóvár várta az érdeklődőket.

Juniális3

Számos partnerünk színesítette a palettát: a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság Miskolci Katasztrófavédelemi Kirendeltsége tűzoltóautóval készült, ráadásul habpartival is kedveskedtek. A vármegyei rendőr-főkapitányság munkatársai különleges kutyás programot tartottak, emellett volt baleset-megelőzési előadás, vagyonvédelmi-, biztonságtechnikai prevenció, a Bükk Bevetési Alosztály pedig dinamikus bemutatóval lepte meg az érdeklődőket.

Juniális4

Velünk voltak a SPIDER mentőcsapat munkatársai, az ELTE Best Dance Company táncosai, valamint Sinka Tímea, aki „megtáncoltatta” a kollégákat; és aki még bírta szuflával, úszóversenyben is remekelhetett.

Juniális5

 

Kapcsolódó hírek

2024-05-16

Tisztelt Betegeink! Kedves Páciensek, Látogatók!   Gyomor-, és bél traktus fertőzéses megbetegedés halmozódása miatt - a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya javaslatára - a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház látogatási…

2024-05-15

A hagyományoknak megfelelően, Miskolc város napján, az ünnepi közgyűlésen adja át a vármegyeszékhely mindenkori vezetése a város díjait és kitüntető címeit a Miskolci Nemzeti Színházban az azokra érdemes személyeknek és szervezeteknek. Minden év május 11-én vehetik át elismeréseiket azok a városért…

2024-05-09

Hatodik alkalommal díjazták a családbarát kórházat, a családbarát kórházi osztályokat a Magyar Kórházszövetség Kongresszusán. Összesen 18 osztály nyert Családbarát Kórházi Osztály címet. A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány Balansz Intézetének 2024-es pályázatán nyerte el a Családbarát…