Ugrás a tartalomra

IV. Országos Egészségügyi Karriernap és Állásbörze a Semmelweis Egyetemen

Több száz álláslehetőséggel, mintegy negyven egészségügyi kiállítóval, tizenöt szakmai előadással várták az érdeklődőket október 20-án az ország legnagyobb, ingyenesen látogatható Egészségügyi Karriernapján és Állásbörzéjén, a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központjában. 

Állásbörze-új2_SE_2023

Az egész napos programra elsősorban az egészségügyi képzésben tanulókat, a végzős hallgatókat, a rezidenseket és a már egészségügyi területen dolgozó, de munkahelyváltáson gondolkozókat várták. A rendezvényen intézményünk is képviseltette magát. 

Állásbörze-új_SE_2023

A rendezvényen nemcsak ötöd- és hatodéves orvostanhallgatók vettek részt, de jelen voltak alsóbb évfolyamosok is, sőt középiskolás diákok - egészségügyi szakgimnáziumi tanulók - is érdeklődtek intézményünk iránt.

Kapcsolódó hírek

2024-04-26

Tisztelt Miskolciak, Vármegyében Élők! Kedves Betegeink, Hozzátartozók!   Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. április 15-től - a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban, illetve annak valamennyi telephelyén -, a fekvőbeteg osztályokon kezelt betegekkel és a…

2024-04-23

 

2024-04-13

Vidám napsütésben várta a miskolci Szentpéteri kapu a garantált városnéző séta résztvevőit – intézményünkben is. Azok, akik rászánták a szombat délelőttöt, nem is csalódtak. A városrész felfedező séta a nemrégiben megújult József Attila Könyvtárból indult.  Aztán útra keltek, Kupcsik Sarolta …