Ugrás a tartalomra

Integrált Jogvédelmi Szolgálat tájékoztató

Tisztelt Intézményvezető Asszony/ Úr!

A kormány által elrendelt veszélyhelyzet a jogvédelmi képviselők feladatellátását is befolyásolja. A jelenlegi coronavirus pandémiás terjedésének megakadályozása érdekében, az alábbi intézkedések megtételére került sor.

A jogvédelmi képviselők a vírus terjedésének megakadályozása, valamint a járványügyi kockázat kiküszöbölése érdekében a közvetlen személyes kapcsolattartások számát csökkentik. A területileg illetékes jogvédelmi képviselő telefonon, e-mailen és egyéb infokommunikációs platformon történő elérhetősége folyamatosan biztosított a betegek, az ellátottak és a gyermekek, valamint hozzátartozóik és törvényes képviselőik részére.

A fentieken túl, ezen időszak alatt az Integrált Jogvédelmi Szolgálat regionális irodáiban, az alábbi helyszíneken - egy adott, előre egyeztetett időpontban - személyesen állnak az állampolgárok rendelkezésére kollégáink:

ijsz

A területileg illetékes jogvédelmi képviselők neve és elérhetőségei:

név:         dr. Katona Kornélia

telefon:    +36 20 4899 542

e-mail:     kornelia.katona [kukac] ijb.emmi.gov.hu

Együttműködését megköszönve, Tisztelettel:

Budapest, 2020. március 24.

                                                                                                       dr. Katona Kornélia

                                                                                                      jogvédelmi képviselő

Kapcsolódó hírek

2024-04-23

 

2024-04-15

Tisztelt Miskolciak, Vármegyében Élők! Kedves Betegeink, Hozzátartozók!   Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. április 15-től - a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban, illetve annak valamennyi telephelyén -, a fekvőbeteg osztályokon kezelt betegekkel és a…

2024-04-13

Vidám napsütésben várta a miskolci Szentpéteri kapu a garantált városnéző séta résztvevőit – intézményünkben is. Azok, akik rászánták a szombat délelőttöt, nem is csalódtak. A városrész felfedező séta a nemrégiben megújult József Attila Könyvtárból indult.  Aztán útra keltek, Kupcsik Sarolta …