Ugrás a tartalomra

III. Országos Egészségügyi Karriernap és Állásbörze – Semmelweis Egyetem

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház is részt vett azon az állásbörzén, amelyet a Semmelweis Egyetem szervezett április 30-ra az egészségügyi szakterületen tanuló, végzéshez közeli hallgatók, valamint rezidensek, illetve más érdeklődő álláskeresők számára.

Az egyetem 2019 tavaszán tartotta első alkalommal és nagy sikerrel az Országos Egészségügyi Karriernapot és Állásbörzét, amelynek elmúlt két évi megrendezésére a koronavírus járvány miatt nem kerülhetett sor. Idén újra meghirdették a minden egészségügyi szakmát megszólító eseményt, ahol a szakmai előadások mellett kiemelt hangsúlyt fektettek a leendő foglalkoztatók személyes megjelenésére is, hogy az ország minden pontjáról érkező érdeklődők első kézből értesülhessenek a munkalehetőségekről.

Állásbörze2

A rendezvény azt a célt is szolgálja, hogy a vidéki kórházak is lehetőséget kapjanak a bemutatkozásra, így a végzős fiatalok tudomást szerezhettek arról, hogy nemcsak fővárosi intézményeket választhatnak rezidensképzésük, illetve későbbi munkavállalásuk helyszínéül.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház standjánál a HR igazgatóság vezető képviselői, az ápolási szakterület vezetése és a műtéti menedzsment mutatta be kórházunkat a végzős fiataloknak, ismertető kiadvánnyal, illetve személyes konzultáció során.
Bízunk benne, hogy néhányuk érdeklődését sikerült felkelteni a kórházunk nyújtotta szakmai fejlődési lehetőségek iránt és hamarosan valamely betegellátó osztályunkon üdvözölhetjük őket. (https://www.bazmkorhaz.hu/allasajanlatok)

Kapcsolódó hírek

2024-04-26

Tisztelt Miskolciak, Vármegyében Élők! Kedves Betegeink, Hozzátartozók!   Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. április 15-től - a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban, illetve annak valamennyi telephelyén -, a fekvőbeteg osztályokon kezelt betegekkel és a…

2024-04-23

 

2024-04-13

Vidám napsütésben várta a miskolci Szentpéteri kapu a garantált városnéző séta résztvevőit – intézményünkben is. Azok, akik rászánták a szombat délelőttöt, nem is csalódtak. A városrész felfedező séta a nemrégiben megújult József Attila Könyvtárból indult.  Aztán útra keltek, Kupcsik Sarolta …