Ugrás a tartalomra

„Elfogadóparancs" a Gyermekegészségügyi Központ kis betegeinek

Biztonság, egészség! Alapvető értékek mentén szerveződött ismét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház közös programja, ahol a BÜKK Bevetési Alegység látványos bemutatót tartott kis pácienseknek egy kis meglepetéssel.

Készenléti rendőrség4

Az alegységi bemutató előtt Horváth Richárd r. zászlós (Miskolci Rendőrkapitányság) zenekarával a „Tappancshangokkal” teremtette meg a „bemelegítő” hangulatot.

A slágerek között szerepelt a korábban már nagy sikert aratott „A piros az tilos”, illetve szintén saját szerzemény, a rendőrök munkáját bemutató „Kék a vérem” című szám is.

Készenléti rendőrség5

A meglepetésnek szánt mini koncertet követően a Bükk Bevetési Alegység bemutatta azokat a fegyvereket, eszközöket, amelyeket a munkájuk során használnak, illetve használtak. A kis páciensek később megismerkedhettek az eszközökkel, sőt fel is próbálhatták azokat.

Készenléti rendőrség2

Dr. Révész János, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház főigazgatója köszöntőjében hangsúlyozta: a kis pácienseket már a korábbi rendőrségi bemutató is gyógyulást segítő energiával töltötte fel, akárcsak a mostani találkozó. A főigazgató a Bükk Bevetési Alegység munkatársainak a kórház „Támogatók Társasága” díjat adott át.

Kapcsolódó hírek

2023-02-02

HR Ügyfélszolgálati Irodát nyitott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház az ügyintézések megkönnyítése érdekében a munkatársak számára. A Főigazgatóság épületének földszintjén kapott helyet az iroda, amely február 6-tól (hétfőtől) várja a dolgozókat. Az ügyfélszolgálat kialakítása -…

2023-01-31

A verseny célja az egészségügyi szakmák társadalmi presztízsének növelése, a szakképzés vonzóvá tétele. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara az együttműködő szakmai szervezetekkel, egészségügyi szolgáltatókkal együttműködve 2010 óta szervezi meg szakmai versenyeit. A versenyszervezés eddigi…

2023-01-30

Tisztelt Betegeink!   Változik a Központi Kórház Oltópontjának működése: keddi napon 09.30-tól 17.30-ig; pénteki napon 09.00 órától 19:00 óráig várják az oltakozókat.     Felnőttek oltása: keddi és pénteki napokon - akár előzetes regisztráció és időpontfoglalás nélkül is - van lehetőség…