Ugrás a tartalomra

Borlovagok a kisbetegekért

Diffúzorokat és a készülékekhez szükséges olajat adományozott az István Nádor Borlovagrend a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermekegészségügyi Központjának. A speciális inhalátorok a gyermekek gyógyulását segítik.

Az István Nádor Borlovagrend visszatérő támogatója az intézménynek, ezen belül is a daganatos gyermekeknek; ha tehetik, évente akár több alkalommal is jelen vannak felajánlásaikkal.

Szívügyünknek tartjuk mások segítését, annál nagyobb öröm nincs, amikor valaki adni tud, és látja egy-egy beteg felépülését, gyógyulását - mondta Czupper András, az István Nádor Borlovagrend elnök-nagymestere.

Borlovagok2

A speciális inhalátorok fertőtlenítik a szobák, a kórtermek levegőjét, könnyebb légzést, nyugodtabb alvást és pihenést biztosítanak.

Dr. Révész János, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója megköszönte a borlovagok támogatását, utalt arra, hogy az együttműködés már években mérhető a szervezet és az egészségügyi intézmény között.

Az eszközök gyógyító tulajdonságát nemcsak Európában, hanem a világ számos országában is alkalmazzák. Az István Nádor Borlovagrend a felajánlást a Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége lovagrendjeinek, illetve a doTERRA közreműködésének köszönhetően adta át. A támogatás összértéke mintegy 1 millió forint.

Kapcsolódó hírek

2023-03-24

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2023-03-23

Hamarosan lezárul „A robotsebészet bevezetése Magyarországon” elnevezésű projekt, amelynek részeként budapesti és vidéki kórház(ak)ban honosítják meg az új műtéti technológiát. Most Miskolcon mutatkozott be a minimál invazív, robotasszisztált eljárás: a Da Vinci gépet – amely high-tech technológián…

2023-03-16

Tisztelt Állampolgárok! Kedves Betegeink!   Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. 03. 17-től (péntektől) a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Oltóközpontja az intézmény központi telephelyéről (3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72-76.) a Semmelweis Tagkórház…