Ugrás a tartalomra

Áramszünet - tájékoztatás

Tisztelt Állampolgárok!

Kedves Betegeink!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Szentpéteri kapui telephelyén (3525 Miskolc, Szentpéteri kapu 72-76.) a hálózati áramszolgáltató 2021. szeptember 25-én (szombaton), a  transzformátor állomáson előre tervezett nagyjavítási munkálatokat végez.

Egy szerelő, új elektromos kábelekkel a vállán

Ezen a napon,  a hálózati áramszolgáltatás - 2021. szeptember 25-én  (szombat) - 12.00 órától 18.00 óráig az épületek jelentős részében szünetel. 

Az áramszünet ideje alatt dízelmotoros áramfejlesztőkkel az egészségügyi alapellátás biztosításáról az intézmény gondoskodik.

 

Kérjük szíves türelmüket és megértésüket a javítási munkálatok ideje alatt!

 

 
Miskolc, 2021. szeptember 17.

 

Tisztelettel:

Dr. Révész János
főigazgató

Kapcsolódó hírek

2024-03-25

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2024-03-21

Tisztelt Betegeink! Tisztelt Hozzátartozók!   A betegellátási és kapcsolattartási rendet segíti a hozzátartozók számára biztosított telefonos elérhetőség, amelyet – már korábban a fertőzésveszély csökkentése érdekében - alakított ki az intézmény. Kórházunk célja, hogy a reguláris ellátásban…