Ugrás a tartalomra

ÁLLÁSBÖRZE Miskolcon – mi is ott voltunk

Számos álláslehetőség közül válogathattak az érdeklődők szeptember utolsó hetében a Miskolci Egyetemen; másodszor rendezték meg ugyanis az Észak Állásbörzét, ahol mi is jelen voltunk.

Állásbörze-egyetem-Észak

Az egészségügyi dolgozók mellett a gazdasági és a műszaki szakterületen tevékenykedő alkalmazottaknak is kínáltunk állást – mondta Dr. Nagyné Stefán Enikő, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház HR igazgatója.

Magyarország második legnagyobb kórháza vagyunk, ahol jelenleg 4900 közalkalmazottat és mellettük számos közreműködői jogviszonnyal rendelkező szakembert foglalkoztatunk.

Kórházunk vezetése fontosnak tartja az egészségügyi dolgozók álláshirdetését, nemcsak az orvosok, a fiatal pályakezdő szakorvosok megkeresése is fontos a számunkra – jelentette ki Dr. Nagyné Stefán Enikő, hozzátéve, emellett vártuk és várjuk az OKJ-s ápolók, a műtős szakasszisztensek, a védőnők jelentkezését, hogy csak néhány betöltendő munkakört említsek a teljesség igénye nélkül – mondta.

A gazdasági szakterületen elsősorban diplomás közgazdászokat, mérlegképes könyvelőket, logisztikai ügyintézőket várunk. Kórházunknak hat tagintézménye van, számos rekonstrukció van folyamatban – hangsúlyozta a HR igazgató. A műszaki szakterületre jelentkező leendő kollégáinkra nagy feladat hárul.

Nemcsak diplomásokra van szüksége intézményünknek, hanem szakmunkásokra is. Nagy programok, beruházások zajlanak: a gépész-, villamos és építészmérnökök mellett várjuk az elektronikai műszerészeket, a villanyszerelőket vagy a víz-, gáz- és fűtésszerelőket, hogy csak néhány szakmát kiemeljek.

Szeretnénk a korfát is javítani, a nyugdíj előtt álló kollégák mellett szükségünk van az innovatívabb gondolkodású fiatal munkaerőkre is – érvelt Dr. Nagyné Stefán Enikő.

További képek a galériában találhatók.

(Fotók: boon.hu)

Kapcsolódó hírek

2022-12-02

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, a járványügyi, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése…

2022-11-29

A felfekvés megelőzésére használható, illetve a terápiában alkalmazható ágyakat, matracokat adományozott a Rotary Magyarország és többek között a Rotary Miskolc-Tapolca a megyei központi kórháznak. Dr. Büdi László, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház orvosigazgató-helyettese azt mondta: …

2022-11-25

Biztonság, egészség! Alapvető értékek mentén szerveződött ismét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház közös programja, ahol a BÜKK Bevetési Alegység látványos bemutatót tartott kis pácienseknek egy kis…