Ugrás a tartalomra

III. Országos Egészségügyi Karriernap és Állásbörze – Semmelweis Egyetem

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház is részt vett azon az állásbörzén, amelyet a Semmelweis Egyetem szervezett április 30-ra az egészségügyi szakterületen tanuló, végzéshez közeli hallgatók, valamint rezidensek, illetve más érdeklődő álláskeresők számára.

Az egyetem 2019 tavaszán tartotta első alkalommal és nagy sikerrel az Országos Egészségügyi Karriernapot és Állásbörzét, amelynek elmúlt két évi megrendezésére a koronavírus járvány miatt nem kerülhetett sor. Idén újra meghirdették a minden egészségügyi szakmát megszólító eseményt, ahol a szakmai előadások mellett kiemelt hangsúlyt fektettek a leendő foglalkoztatók személyes megjelenésére is, hogy az ország minden pontjáról érkező érdeklődők első kézből értesülhessenek a munkalehetőségekről.

Állásbörze2

A rendezvény azt a célt is szolgálja, hogy a vidéki kórházak is lehetőséget kapjanak a bemutatkozásra, így a végzős fiatalok tudomást szerezhettek arról, hogy nemcsak fővárosi intézményeket választhatnak rezidensképzésük, illetve későbbi munkavállalásuk helyszínéül.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház standjánál a HR igazgatóság vezető képviselői, az ápolási szakterület vezetése és a műtéti menedzsment mutatta be kórházunkat a végzős fiataloknak, ismertető kiadvánnyal, illetve személyes konzultáció során.
Bízunk benne, hogy néhányuk érdeklődését sikerült felkelteni a kórházunk nyújtotta szakmai fejlődési lehetőségek iránt és hamarosan valamely betegellátó osztályunkon üdvözölhetjük őket. (https://www.bazmkorhaz.hu/allasajanlatok)

Kapcsolódó hírek

2024-05-16

Május 12. napján szerte a világon ünneplik az Ápolók Nemzetközi Napját annak emlékére, hogy 1820-ban ezen a napon született Florence Nightingale, a modern ápolóképzés megalapítója. Kórházunkban 2024. május 10-én tartottunk ünnepélyes keretek között szakmai napot ez alkalomból, a tiszteletadás és a…

2024-05-16

Tisztelt Betegeink! Kedves Páciensek, Látogatók!   Gyomor-, és bél traktus fertőzéses megbetegedés halmozódása miatt - a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya javaslatára - a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház látogatási…

2024-05-15

A hagyományoknak megfelelően, Miskolc város napján, az ünnepi közgyűlésen adja át a vármegyeszékhely mindenkori vezetése a város díjait és kitüntető címeit a Miskolci Nemzeti Színházban az azokra érdemes személyeknek és szervezeteknek. Minden év május 11-én vehetik át elismeréseiket azok a városért…