Ugrás a tartalomra

Társadalmi szerepvállalás a Borsod megyei központi kórházban – nemcsak kap, ad is az intézmény

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház támogatóinak, partnereinek köre egyre bővül. A koronavírus-járvány alatt a társadalmi összefogás olyan mértéket ért el, amelyet korábban nem tapasztalt az intézmény. Ezúton is köszönjük a segítségnyújtást!

Kórházunk és dolgozóink is részt vesznek a támogatásban.

A Központi Diagnosztikai Centrum (KDC) munkatársai - Dr. Pap Tímea főorvosnő felvetésének köszönhetően – ruhákat gyűjtöttek a rászorulóknak.

A Központi Diagnosztikai Centrum munkatársai

A kollégák elektronikus körlevélben történő felhívás után - mivel osztályértekezletet a járvány idején nem tartunk - csatlakoztak a felajánláshoz – mondta Dr. Kostyál László KDC centrumvezető főorvos.

A Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete fogadta a több zsáknyi ruhaadományt, különösen ügyelve a járványügyi helyzetre vonatkozó előírásokra.

Egy dolgozó kocsin tolja a zsákokba rakott adományozott ruhákat

A Vöröskereszt szakemberei elmondták: a ruhákat válogatják, szortírozzák – női, férfi – és a megfelelő előkészületek után osztják majd szét.

Kapcsolódó hírek

2024-04-26

Tisztelt Miskolciak, Vármegyében Élők! Kedves Betegeink, Hozzátartozók!   Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. április 15-től - a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban, illetve annak valamennyi telephelyén -, a fekvőbeteg osztályokon kezelt betegekkel és a…

2024-04-23

 

2024-04-13

Vidám napsütésben várta a miskolci Szentpéteri kapu a garantált városnéző séta résztvevőit – intézményünkben is. Azok, akik rászánták a szombat délelőttöt, nem is csalódtak. A városrész felfedező séta a nemrégiben megújult József Attila Könyvtárból indult.  Aztán útra keltek, Kupcsik Sarolta …