Missziós Nyilatkozat

Értékeink

Számunkra legfontosabb a beteg ember, akivel kapcsolatba kerülünk, és aki igénybe veszi szolgáltatásainkat. A gyógykezelés során egyénre szabott, differenciált ellátást biztosítunk mindig tiszteletben tartva az ember méltóságát, személyiségét és jogait. Biztosítjuk a korszerű fizikoterápiás eljárásokat, rehabilitációs szolgáltatásokat a mielőbbi gyógyulás érdekében. Megteremtjük a humán feltételeket a gyógyító team ideális együttműködéséhez. Alapvető értéknek tartjuk egymás kölcsönös megbecsülését, a barátságos, családias gyógyító légkör fenntartását.

Célunk elérése érdekében

Folyamatosan alakítjuk a kórház környezetét, amely megfelel a gyógyulni vágyók számára, valamint lehetőséget teremt az üdülőtelepen a gyógy-idegenforgalomban való részvételre. Szakmailag kontrolláljuk és támogatjuk a Zsóry gyógyfürdő terápiás szolgáltatásait.
A Kórház pénzügyi stabilitását, ésszerű takarékosság megvalósítását igen fontosnak tartjuk. A dolgozói munkacsoportok közötti kommunikációt folyamatosan fejlesztjük, hangsúlyozzuk a képzés és önképzés lehetőségét.

Kinyilvánítjuk, hogy intézményünk valamennyi orvosa, szakdolgozója, adminisztratív és gazdasági szakembere felelős és elkötelezett a kor színvonalának megfelelő rehabilitációs ellátás nyújtásáért. Ennek megvalósítása érdekében folyamatos minőségfejlesztő tevékenységet végzünk.

Intézetünk jelmondata, mottója hivatott összefoglalni mindazt, amit hiszünk és vallunk a betegeinkről, önmagunkról és hivatásunkról:

"Gyógyulni humánus környezetben"