Ugrás a tartalomra

Látogatási tilalom és betegfelvételi zárlat a Szent Ferenc Tagkórház Kardiológiai Rehabilitációs Osztályán

Tisztelt Betegeink! Kedves Páciensek, Látogatók!

 

Gyomor-, és bél traktus fertőzéses megbetegedés halmozódása miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya javaslatára a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház látogatási tilalmat és betegfelvételi zárlatot rendel el - 2023. február 14-től – a miskolci Szent Ferenc Tagkórház „A” épület II. emelet Kardiológiai Rehabilitációs Osztályára vonatkozóan.

A LÁTOGATÁSI TILALOM és a betegfelvételi zárlat visszavonásig érvényes.

Egy ember fogja a hasát

A látogatási tilalom időszakában természetes igény, hogy a bent fekvő betegek részére a hozzátartozók csomagokat juttassanak el. Az intézmény ezt készséggel fogadja, azonban annak érdekében, hogy ez rendezett körülmények között történhessen, kérjük Önöket, hogy csomagjaikat minden nap 16.30 és 17.30 óra között adják át az egészségügyi személyzet részére. A csomagokat az épületetek bejáratáig lehet behozni, ahol az érintett osztály ápolója veszi át, és továbbítja a betegek számára. Az ápolók érkezéséig kérjük, hogy a hozzátartozók a biztonságos távolság megtartásával türelmesen várakozzanak. Az azonosíthatóság érdekében szíveskedjenek névvel, és osztállyal ellátni a csomagokat, amelyek nem tartalmazhatnak romlandó élelmiszert, illetve értéket/értéktárgyat.

Rendkívüli látogatási kérelemmel - az alábbi email címekre - fordulhatnak: igazgato [kukac] bazmkorhaz.hustyle="color:blue; text-decoration:underline"; és a tothl [kukac] bazmkorhaz.hustyle="color:blue; text-decoration:underline"; illetve személyesen, a központi telephely igazgatósági épületében.

A járóbeteg-ellátást, a szakrendelők működését a látogatási tilalom nem befolyásolja. A beléptetés a jelenlegi rendnek megfelelően történik (kézfertőtlenítés, maszk viselése).

 

Korábban – 2023.02.13-án – a Szent Ferenc Tagkórház Reumatológia Osztályán rendelt el hasonló tilalmat intézményünk.

 

Miskolc, 2023. február 14.

 

Megköszönve eddigi együttműködésüket, tisztelettel:

 

Dr. Révész János

főigazgató

Kapcsolódó hírek

2024-03-25

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2024-03-21

Tisztelt Betegeink! Tisztelt Hozzátartozók!   A betegellátási és kapcsolattartási rendet segíti a hozzátartozók számára biztosított telefonos elérhetőség, amelyet – már korábban a fertőzésveszély csökkentése érdekében - alakított ki az intézmény. Kórházunk célja, hogy a reguláris ellátásban…