Ugrás a tartalomra

Látogatási tilalom és betegfelvételi zárlat a Szent Ferenc Tagkórház II. Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályán

Tisztelt Betegeink! Kedves Páciensek, Látogatók!

 

Gyomor-, és bél traktus fertőzéses megbetegedés halmozódása miatt - a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya javaslatára - a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház látogatási tilalmat és betegfelvételi zárlatot rendel el - 2023. február 23-tól – a miskolci Szent Ferenc Tagkórház II. Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályán.

A LÁTOGATÁSI TILALOM és a betegfelvételi zárlat visszavonásig érvényes.

Rajzolt kép egy emésztőrendszerről

A látogatási tilalom időszakában természetes igény, hogy a bent fekvő betegek részére a hozzátartozók csomagokat juttassanak el. Az intézmény ezt készséggel fogadja, azonban annak érdekében, hogy ez rendezett körülmények között történhessen, kérjük Önöket, hogy csomagjaikat minden nap 16.30 és 17.30 óra között adják át az egészségügyi személyzet részére. A csomagokat az épület bejáratáig lehet behozni, ahol az érintett osztály ápolója veszi át, és továbbítja a betegek számára. Az ápolók érkezéséig kérjük, hogy a hozzátartozók a biztonságos távolság megtartásával türelmesen várakozzanak. Az azonosíthatóság érdekében szíveskedjenek névvel, és osztállyal ellátni a csomagokat, amelyek nem tartalmazhatnak romlandó élelmiszert, illetve értéket/értéktárgyat.

Rendkívüli látogatási kérelemmel - az alábbi e-mail címekre - írhatnak: igazgato [kukac] bazmkorhaz.hustyle="color:blue; text-decoration:underline"; és a tothl [kukac] bazmkorhaz.hustyle="color:blue; text-decoration:underline"; illetve személyesen, a központi telephely igazgatósági épületében.

A járóbeteg-ellátást, a szakrendelők működését a látogatási tilalom nem befolyásolja. A beléptetés a jelenlegi rendnek megfelelően történik (kézfertőtlenítés, maszk viselése).

  

Miskolc, 2023. február 23.

 

Megköszönve eddigi együttműködésüket, tisztelettel:

 

Dr. Révész János

főigazgató

Kapcsolódó hírek

2023-09-29

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2023-09-29

Tisztelt Betegeink! Kedves Páciensek, Látogatók!   Az utóbbi napokban bekövetkezett felső légúti vírusos fertőzések halmozódása miatt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Stroke, Neurológiai és Toxikológiai Osztályán - az ápoltak és a dolgozók egészségének…

2023-09-26

Ismét állásbörzét szervezett az Észak-Magyarország című napilap, valamint a Borsod Online a Miskolci Egyetemen.  Harmincnégy kiállító várta az álláskeresőket 220 négyzetméteren, köztük intézményünk, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház.