Ugrás a tartalomra

Közlekedés és forgalmi rend változása – Gyermekegészségügyi Központ

Tisztelt Állampolgárok!

Kedves Betegeink!

 

Értesítjük Önöket, hogy a Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermekegészségügyi Központjában (GYEK) zajló felújítási munkálatok miatt az intézménybe és az épületbe történő belépés rendje az alábbiak szerint változik: 

2021.10.04-től a jelenlegi GYEK sürgősségi fotocellás bejárati ajtót lezárjuk. A felújítás alatt valamennyi gyermek járóbetegrendelés és fekvőbeteg osztály megközelítése a GYEK rehabilitációs épület bejáratán keresztül lesz elérhető . A mellékelt ábrán megtalálják a jelölt közlekedési útvonalat.

 

A GYEK sürgősségi betegellátó építése idején használható bejáratról egy térkép

A mentőautók is ezen a kijelölt szakaszon közlekednek majd, ezért kérjük tisztelt betegeinket, látogatóinkat, hogy a GYEK rehabilitációs épület bejárata előtti parkolókat ne foglalják el!

A Velkey László Gyermekegészségügyi Központ környezetében lévő utak mentén pedig balesetvédelmi és vagyonvédelmi okokból is kerülendő a parkolás az építési munkák miatt.

Intézményünk hátsó területén több felújított parkoló áll rendelkezésre, ahol kulturált körülmények között biztosított a parkolás.

 Az építési munkák miatti további lezárásokról, terelésekről folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Kapcsolódó hírek

2021-10-12

Napelem park építése fejeződött be a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház központi telephelyén. A beruházás 174,5 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatással, az Országos Kórházi Főigazgatóság irányításával valósult meg, és az intézmény…

2021-10-05

Tisztelt Állampolgárok! Kedves Betegeink!   2021.10.01-től a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház Semmelweis Tagkórházában a Tüdőgyógyászati Tömb felújított alagsorában - a Képalkotó Diagnosztikai Centrum keretein belül - Emlőszűrő és Emlődiagnosztikai Részleg kezdte meg működését…

2021-10-05

Megújult, megszépült a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermekegészségügyi Központjának Gyermekrehabilitációs Osztálya, amely a Nestlé Hungária Kft. támogatásával valósult meg. A felajánlásnak – és az intézmény hasonló összegű kiegészítésének – köszönhetően…