Ugrás a tartalomra

Betegakadémia Miskolcon, a központi kórházban

Ismét megszerveztük az úgynevezett Betegakadémiát, amely a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház, valamint a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Segítő Szolgálata közös rendezvénye.

Egy ember beszél a közönség előtt

A betegakadémia fővédnöke dr. Révész János, a megyei központi kórház főigazgatója.

Most az egynapos sebészeti ellátásokról-, eljárásokról, a betegutakról, illetve a vizsgálati kérdésekről számoltak be az érintett szakterület vezetői.

Dr. Szalmás Attila, a Multidiszciplináris Sebészeti Centrum vezető főorvosa, valamint Dr. Shittu Gafar Centrum vezető helyettes, főorvos válaszolt a kérdésekre. 

A Betegakadémia célja a betegek, érdeklődők pontos, hiteles információhoz juttatása, a rendelkezésre álló szolgáltatások, ellátások megismertetése.  A részvétel ingyenes.

Kapcsolódó hírek

2023-09-29

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2023-09-29

Tisztelt Betegeink! Kedves Páciensek, Látogatók!   Az utóbbi napokban bekövetkezett felső légúti vírusos fertőzések halmozódása miatt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Stroke, Neurológiai és Toxikológiai Osztályán - az ápoltak és a dolgozók egészségének…

2023-09-26

Ismét állásbörzét szervezett az Észak-Magyarország című napilap, valamint a Borsod Online a Miskolci Egyetemen.  Harmincnégy kiállító várta az álláskeresőket 220 négyzetméteren, köztük intézményünk, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház.