Ugrás a tartalomra

Hozzátartozók tájékoztatási rendje - frissített

Tisztelt Betegeink!

Tisztelt Hozzátartozók!

 

A betegellátási és kapcsolattartási rendet segíti a hozzátartozók számára biztosított telefonos elérhetőség, amelyet - korábban a fertőzésveszély csökkentése érdekében - a járványhelyzet óta alakított ki az intézmény. 

Kórházunk célja, hogy a reguláris ellátásban részesülő fekvőbetegek hozzátartozói (nem COVID fertőzött betegek) is folyamatosan információhoz juthassanak a páciensek egészségi állapotáról

Tisztelettel kérjük az alábbi eljárásrend során együttműködésüket!

Mobiltelefont nyomkodó kéz

Ha Ön a hozzátartozóját nem tudja látogatni, és érdeklődni szeretne az állapotáról, a következő módon felvilágosítást tudunk nyújtani:

  1. A beteg felvételekor a beteg vagy az őt kísérő hozzátartozó nevezze meg azt a családtagot, rokont, kapcsolattartót, aki a jövőben tájékoztatást kérhet és kaphat a beteg állapotának előmeneteléről.
  2. Kérjük, hogy munkanapokon 11.00 és 12.00 óra között a kék színnel jelzett link táblázatából válassza ki a keresett osztályt – ahol hozzátartozója fekszik – és jelezze a tájékoztatási igényét a hozzárendelt telefonszámon. A táblázatot ide kattintva érheti el!
  3. Hívását fogadjuk, majd hozzátartozójának azonosítása (név, születési időpont, lakcím) után az Ön által megadott visszahívandó telefonszámot rögzítjük.
  4. Minden hétköznap - előzetes megkeresést követően - 14.00 és 15.00 óra között a kezelő orvos visszahívja Önt és felvilágosítást nyújt hozzátartozójának állapotáról. Kérjük, ezen időtartam alatt biztosítsa a telefonos visszahívás lehetőségét.
  5. Egy betegről csak egy hozzátartozó – kapcsolattartó irányába tudunk felvilágosítást nyújtani. Telefonhívásunk során a fogadó személyazonosságáról személyes adatainak egyeztetése útján győződünk meg.
  6. Rendkívüli látogatási kérelemmel - az alábbi email címekre - fordulhatnak: igazgato [kukac] bazmkorhaz.hu; és a tothl [kukac] bazmkorhaz.hu; illetve személyesen, a központi telephely igazgatósági épületében.

 

Ezúton is köszönjük megértésüket és türelmüket!

 

(A COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói a következő linken találják a szükséges információkat: https://www.bazmkorhaz.hu/hirek/tajekoztatasi-rend-covid-19-jarvany-ideje-alatt-semmelweis-es-szent-ferenc-tagkorhaz;)

(Szakrendelésekre, egyéb vizsgálatokra az alábbi link segítségével kérhetnek időpontot: https://www.bazmkorhaz.hu/hirek/szakrendeleseink-rendelesi-idok-telefonszamok;)

Kapcsolódó hírek

2023-09-22

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2023-09-14

Az Országos Kórházi Főigazgatóság szűrőbuszainak és a szervező intézményeknek köszönhetően egész szeptemberben zajlanak szájüregi szűrések 19 helyszínen. Szeptember 18-tól 23-ig rendezik meg világszerte a Make Sense kampányt, amelynek elsődleges célja a figyelemfelhívás, az, hogy minél többen…

2023-09-12

Lezárult a Gyermekegészségügyi Központ – GYEK - Sürgősségi és Baleseti Ellátás Fejlesztése elnevezésű projektje a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban. A beruházásnak köszönhetően átépült és megújult a Traumatológiai és Égési Osztály fekvőbeteg részlege; a…