Tisztelt Állampolgárok! Kedves Betegeink, Látogatók!

Tájékoztatom Önöket, hogy 2020. augusztus 29-én, szombaton – a munkanap-áthelyezés miatt - a beteglátogatás a munkanapokon érvényes rend szerint történik kórházunkban.

Hozzátartozóikat ezen a napon 16.30 órától 17.30 óráig látogathatják, a korábban kiadott szabályok szerint:

-           A látogatók telephelyre történő beléptetése, illetve épületbe történő beléptetése a jelenlegi rendnek megfelelően történik (testhőmérséklet mérés, kézfertőtlenítés, maszk viselése). Kérjük, hogy a látogatók maszkot viselve lépjenek be az épületbe, ha valaki véletlenül otthon felejti az arcmaszkját, annak az intézmény természetesen biztosít egyszer használatos sebészi maszkot.

-           Valamennyi beteg esetében a betegellátó épületbe egy beteghez egy látogató léphet be, és a betegellátó osztályon egy beteget egy időben egy látogató látogathat s a látogatás időtartama maximum 15 perc.

-           A látogatások során élelmiszer, ruhanemű és egyéb más csomag behozatalára lehetőség van.

-           A látogatás során törekedni kell arra, hogy a látogatók fogadása ne kórteremben, hanem lehetőség szerint valamelyik közösségi helyiségében, megfelelő időjárás és a beteg megfelelő kondíciója esetén a kórház parkjában történjen.

-           Fekvőbeteget kizárólag egészséges személy látogathat. Amennyiben a belépés során betegség gyanúja merül fel (hőemelkedés, köhögés, stb.) a látogatási célból érkező személy nem léphet a kórház területére.

Miskolc, 2020. augusztus 27.

Megköszönve eddigi együttműködésüket, tisztelettel:

                                                                                              Dr. Révész János

                                                                                                     főigazgató