Tisztelt Állampolgárok! Kedves Betegeink, Látogatók!


Tájékoztatom Önöket, hogy 2020. augusztus 20., 21., 22., 23-i napokon a beteglátogatás a hétvégéken érvényes rend szerint történik kórházunkban.
Hozzátartozóikat ezeken a napokon 15,30 órától 17,30 óráig látogathatják, a korábban kiadott szabályok szerint:
- A látogatók telephelyre történő beléptetése, illetve épületbe történő beléptetése a jelenlegi rendnek megfelelően történik (testhőmérséklet mérés, kézfertőtlenítés, maszk viselése). Kérjük, hogy a látogatók maszkot viselve lépjenek be az épületbe, ha valaki véletlenül otthon felejti az arcmaszkját annak az intézmény természetesen biztosít egyszer használatos sebészi maszkot.
- Valamennyi beteg esetében a betegellátó épületbe egy beteghez egy látogató léphet be, és a betegellátó osztályon egy beteget egy időben egy látogató látogathat s a látogatás időtartama maximum 15 perc.
- A látogatások során élelmiszer, ruhanemű és egyéb más csomag behozatalára lehetőség van.
- A látogatás során törekedni kell arra, hogy a látogatók fogadása ne kórteremben, hanem lehetőség szerint valamelyik közösségi helyiségében, megfelelő időjárás és a beteg megfelelő kondíciója esetén a kórház parkjában történjen.


- Fekvőbeteget kizárólag egészséges személy látogathat. Amennyiben a belépés során betegség gyanúja merül fel (hőemelkedés, köhögés, stb.) a látogatási célból érkező személy nem léphet a kórház területére.

Miskolc, 2020. augusztus 19.

Megköszönve eddigi együttműködésüket, tisztelettel:


Dr. Révész János
főigazgató