Tisztelt Állampolgárok!

Miként arról korábban tájékoztattuk Önöket, 2020. június hónapban kórházunkban újraindulnak az előjegyzés alapján működő műtéti ellátási formák (elektív műtétek).

2020 június 8-tól kezdi meg az előjegyzett műtétek elvégzését, illetve az előjegyzési rendszer feltöltését kórházunk Traumatológiai, Általános Sebészeti, Mellkassebészeti, Urológiai, Szemészeti Osztálya.

Kérjük Önöket, hogy a kezelőorvosokkal történő kontaktusfelvétel – amennyiben ez elengedhetetlenül szükséges – a járóbeteg rendelésekhez csatolt telekonzultációs vonalakon történjen. Amennyiben valamelyik páciensnek már időpontja van műtét elvégzésére, az osztály csak abban az esetben fogja őt keresni, ha a műtéti időpont várhatóan változik.

A kórházban működő járóbeteg rendelések folyamatosan bővülnek, azonban tekintettel arra, hogy szinte valamennyi szakmában a rendelések elindultak, a következő hetekben minimális korrekciókra kerül sor. Ezek során főként az elmúlt hetek tapasztalatai alapján módosítjuk majd a rendelések időpontjait, illetve a telefonos elérhetőségek időtartamát. A járóbeteg rendelésekre vonatkozó információkat minden naptári hét hétfői napján reggel 8 és 10 óra között frissítjük és a kiadott rendelési tájékoztatót az adott naptári héten már nem módosítjuk tovább – természetesen ennek megfelelően az ellátási rend sem módosul.

Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy az intézményen belül a koronavírus járványból adódó egészségügyi óvintézkedések, valamint az elrendelt látogatási tilalom változatlanul érvényben van.

Az ellátási rend további bővítéséről, illetve változásáról várhatóan június 12-én, pénteken ad ki a kórház ismételt közleményt.

Ismételten szeretném megköszönni együttműködésüket, amely segíti a biztonságos betegellátás folytatását!

Miskolc, 2020. június 5.

                                                                              Tisztelettel:

                                                                                                                             Dr. Révész János

                                                                                                                                    főigazgató