Tisztelt Állampolgárok! Kedves Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tüdőgyógyászati Osztály és a Légzőszervi Rehabilitációs Osztály beköltözése a Semmelweis Tagkórház Tüdőgyógyászat épületébe megtörtént. Mindkét betegellátó egység 2020. 07.08-tól – szerdától - teljes kapacitással megkezdte működését.

2020. július 20-tól kezdődően a Semmelweis Tagkórház területén – egy zöldmezős beruházás részeként – Ifjúsági Pszichiátriai Osztály épül, valamint a Felnőtt Pszichiátriai Osztály teljes körű felújítása is megkezdődik. A munkálatok várhatóan a 2021. naptári év III. negyedévében érnek véget.

Fentiekből adódóan a Pszichiátriai Osztály járóbeteg rendelései tovább üzemelnek. A pszichiátriai fekvőbeteg ellátás ezen a telephelyen szünetel, a fekvőbeteg ellátást igénylő betegeket más intézménybe irányítjuk át, amelynek rendjéről az osztály dolgozói szükség szerint felvilágosítást adnak.

A Bőrgyógyászati Osztály és a Pszichoterápiás Rehabilitációs Osztály költözése folyamatban van, az ellátás megindulásáról néhány napon belül tájékoztatjuk Önöket.

Valamennyi rendelésünk esetében a rendelések időpontjáról illetve az előjegyzésekhez használt telefonszámokról a kórház honlapján - www.bazmkorhaz.hu – tájékozódhatnak.

Járóbeteg rendelések Szentpéteri kapu - Központi Telephely és Gyermekegészségügyi Központ

Járóbeteg rendelések - Mezőkövesdi Tagkórház