Tisztelt Betegeink! Kedves Páciensek!

A Szikszói Tagkórház rendelései május 25-től, azaz hétfőtől – mától - tovább bővültek.

A Gyermekegészségügyi Központban (GYEK) is bővült a járóbeteg rendelések száma: a rendelési idő és telekonzultációs lehetőség már elérhető a frissített táblázatokban.

Segítség, hogy a weblapon – www.bazmkorhaz.hu - a tagkórházak képeire (a főoldalon látható kis „csempékre”) kattintva is megtalálják a táblázatokat, amelyeket folyamatosan frissítünk.

Az ellátás újraindítása számos szabályhoz kötött, éppen ezért intézményünkben - a betegek és egészségügyi dolgozók védelmének maximális figyelembevételével és nagy körültekintéssel - lépésről lépésre nyitjuk meg az egyes szakrendeléseket, betegellátó egységeket. Mindez az adott szakterület sajátosságaihoz igazodva, más-más ütemben történik.

Kérjük tisztelt betegeink türelmét és együttműködését.

Az elmúlt időszakban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház egységeiben számos mobiltelefonos konzultációs lehetőséget alakítottunk ki, ezzel is könnyítve a központi telefonszámunk túlterheltségét.

Kérjük Önöket, hogy továbbra is csak abban az esetben keressék fel személyesen egészségügyi intézményünket, amennyiben akut, sürgős orvosi beavatkozást igénylő problémájuk van. Egyéb esetben először telefonon konzultáljanak háziorvosukkal, vagy az illetékes szakrendelővel.

betegellátás újraindításának részleteiről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket, ezért kérjük, kövessék figyelemmel a kórház már említett weboldalát – www.bazmkorhaz.hu – illetve a hivatalos facebook oldalunkat.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház valamennyi tagintézményében továbbra is általános látogatási tilalom van érvényben!

 

Title of the document

 

Title of the document