Tisztelt Állampolgárok!
 
A járványügyi helyzet változása és az ebből adódó infektológiai kockázat szükségessé teszi Intézményünk működési rendjének átstrukturálását.
Fentiekből adódóan mind a járóbeteg, mind a fekvőbeteg ellátás területén a járványügyi kockázatok csökkentése céljából korlátozásokat vezetünk be.
Kérjük, hogy mindazon betegek, akiknek ellátása nem életveszélyes, sürgős szükség vagy tartós, maradandó egészségkárosodás megelőzése céljából történne, járóbeteg rendeléseinket aktuálisan ne vegyék igénybe!
90087179 562367774374607 6797162599235452928 o
 
Előjegyzett betegeink esetében az érintett betegellátó osztályok nyújtanak tájékoztatást arról, hogy a betegek előjegyzési rendje változik-e.
Hasonló szempontok alapján korlátozzuk a fekvőbeteg osztályokra történő felvételt, illetve mindazon betegeket, akiknek ellátásához nem elengedhetetlen a kórházi fekvőbeteg környezet biztosítása, 24-48 órán belül otthonába elbocsátjuk.
 
Kérem fentiek szíves tudomásul vételét, annak mérlegelése mellett, hogy a családok és betegeink számára hozott többlet terhelés és kellemetlenség a fertőzéses kockázatok csökkentése és a rászoruló betegek minél hatékonyabb ellátása érdekében történik.
 
Tisztelettel:
Dr. Révész János
főigazgató