Az elmúlt időszakban számos adomány érkezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházhoz; kiemelten magas a jótékonysági akciók száma a Velkey László Gyermekegészségügyi Központban, ám most valami egészen más történt: a nővéreket, szakdolgozókat lepte meg ajándékkal az Érted és Veled Vagyunk Alapítvány.

Fot2

Benedek Csilla, a szervezet alapítója azt mondta, folyamatosan azon munkálkodik, hogyan, miként tudná támogatni az intézményt. Számos jótékonysági megmozdulást szervezett már, itt az építészeti-rekonstrukciós munkálatok mellett koncert, sportrendezvény is szerepel a palettán. Most viszont a dolgozóknak készült meglepetéssel.

Dr. Soós Andrea, az Akut- és Sürgősségi Gyermekosztály osztályvezető főorvosa közölte: minden adománynak örül a részleg, ám a jelenlegi precedens értékű lehet, hiszen ő sem emlékszik olyan jótékonysági kezdeményezésre, ahol a nővéreket ilyen figyelemmel tüntették ki.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Prónay Gábor Orvosi Könyvtárában Zsekov Éva Mónika hegedűművész műsorral kedveskedett, emellett kis vendéglátást követően minden dolgozó ajándékot kapott.