Nyomtatás

Mintegy 30 millió forint értékben újabb eszközökkel gyarapodott a megyei központi kórház Fül-Orr-Gégészeti és Fej- és Nyaksebészeti Osztálya. Az egészségügyi intézmény a színházzal közösen tavaly októberben gálaestet szervezett, az itt befolyt összeget megduplázta a kórház.

Sajtotaj FOG ujMuszerek 1

A berendezésekkel rövidül a betegek ápolási ideje, az életminőségükön is sokat tudunk javítani, az operáció utáni fájdalom jelentősen csökken, ráadásul egyre kevesebb gyógyszert kell felhasználni, és nincsenek külső metszések sem – ismertette a részleteket Karosi Tamás egyetemi docens.

Révész János főigazgató hirdette meg azt, hogy amennyiben egy kórházi osztály jótékonysági bevételhez jut, akkor azt az intézmény a beérkezett pénzzel egyenértékű összeggel kiegészíti a támogatást. A főigazgató hangsúlyozta: az adományozási kedv intenzíven növekszik, most mát heti két-három olyan rendezvényt is tudunk tartani, ami segíti a kórház munkáját. Az elmúlt év első negyedévében kapott adományok értékét messze túlszárnyaltuk idén, ezen a téren is jó úton halad a kórház – tette hozzá.

Központi Kórház hírei